Jag är på bättringsvägen

Nu har febern gått ner, och störstadelen huvudvärk är borta. Stannade hemma från stallet idag också för att verkligen bli frisk, vilket jag gjorde helt rätt i med tanke på hur utmattad jag har varit hela dagen.
Bloggen har legat lite åt sidan, har inte haft ork. Spotify har gått på högvarv och har gett några misslyckade försök att bli en game:er. Huvudet hängde dock inte med i svängarna så min lillebror har varit nåfigt sur på mig som inte släppt vissa "spells" i tid. haha. Den grabben alltså.

Jag ber om ursäkt för att bloggen fick ligga åt sidan, men livet utanför är viktigare ibland. Hade faktiskt gjort några inställda, men de verkar ha fuckat upp någonstans. Har hört att flera har haft problem med sina inställda, får hoppas att blogg.se fixar till det,


Imorgon är det julafton. Papi är här, morbror är här och morbror #2 kommer imorgon och hälsar på. Julstämingen är så hög den kan bli i detta hus. Vi har valt att inte direkt "fira" jul. Mycket på grund av stressen att allt ska bli perfekt men samtidig mycket lathet. Jag personligen känner att jag int är i någt behov alls av att ha en julgran, en massa tomtar i varje vrå och miljoner klappar under granen. Huvudsaken för mig är att min familj är glada, att de är lugna och att vi alla kommer överens. Att pappa har börjat fira jul här är ett stort plus och gör allting ännu bättre!
Att övertala mamma om att itne ta in någon gran och göra värsta julbordet var allt annat än omöjligt. Hon bara tackade och bockade för att slippa göra sig det besväret då ingen här är särskilt insatta i julens traditioner. Att få henne att lugna ner sig med julklapparna var dock inte det lättaste. Allt ska vara rättvist, alla ska få lika mycket och så lika paket som möjligt. Nej mamma, jag vill inte ha massa småplåtter som ändå bara kommer ligga i hyllan. Jag vill ha några få saker som jag verkligen önskar mig, om det så bara är en grej, vad spelar det för roll. Huvudsaken är att det är en grej jag vill ha.

Hur är er familj, hur firar ni jul?

Publicerat den 2012-12-24 - klockan 01:44:15






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback