Vill tilldela en länk...

till denna otroligt fina blogg.

Att läsa dessa inlägg gör en helt varm inombords, får en att tänka på ett helt annat sätt, se saker ur ett annat perspektiv. Det är en blogg jag tror att många kan få nytta av att läsa. En blogg som otroligt många kan känna igen sig i och påverkas av. Vare sig du är kille eller tjej, stor eller liten, ung eller gammal - den här bloggen passar alla!

Ta er tid att klicka HÄR. Ni kommer inte att ångra er!
 
 
Om bloggen:
"Behöver du stärka ditt självförtroende, komma igång med träning, få några peppande ord eller har du bestämt dig för att börja stå upp för den du är? Då är detta bloggen för dig! Vi kommer fylla denna bloggen med långa texter, inspirerande musik, bilder och quotes, tankar och åsikter och ärlighet. Ni läsare är en lika stor del av bloggen som vi bloggare!"
 
 
Ni glömmer väl inte bort frågestunden? Klicka HÄR för att komma till frågestunden, ställ din/dina frågor och var med i uttlottningen om en blogg/insta-länk.

Publicerat den 2012-12-26 - klockan 23:02:00





TACK TACK TACK för fina ord och stöd. Du fattar nog in te hur glada vi blir och hur mycket det betyder. Sånt gör att man vill fortsätta med bloggen. Tack för att du gjort vår dag tusen gånger bättre. Du är grym. Kraaaam <3

2012-12-26 » 23:10:14

Nu är vinnarna av bloggdesignstävlingen ute!
http://linneahultfeldts.blogg.se/2013/january/vinnarna-2.html

2013-01-01 » 16:58:56

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback