Mitt huvud är fullsatt av olika tankar

Idag är en relatvit bra dag med tanke på omständigheterna. Vi hade ett såkallat mammatumult hemma inatt, oerhört pinsamt för min del då jag hade en kompis hemma över natten.

Iallafall, efter ha tagit hand om det - dvs skickat iväg föräldrarna åt olika håll - så kunde jag inte sova. Olika tankar kom upp i huvudet. Tänkte på hur det kommer vara på morgonen, tänkte på skolan, tänkte på Lucas och Emma. Likeade även alla bilder på Marre's instagram i hopp om att bli trött. inget funkade. Slog på tvn, och när det går så långt att man sitter, mitt i natten, och tittar på fairly odd parents. Då är man uttråkad.
Allt det här resulterade i 3½ timmes sömn.

Marre var långsam på morgonen, lol skyller allt på henne, så vi fick springa till bussen och var typ 5sekunder från att missa den.. Trodde jag skulle dö av utmattning. haha.

Trots allt detta känner jag för att vara positiv idag. Prata med så många som möjligt, ge alla komplimanger jag kan komma på, gå in med en sjysst inställning från första början och bara le. Det funkar kan jag säga.

Matte läraren är fortfarande sjuk. Har matte sista lektionen, så ska se vilka bussar som går, annars stannar jag nog här i skolan och jobbar matte....... Sen drar jag till stallet vid 14.50, umgås med min hest och lever livet. Saknar henne.
 
 

Publicerat den 2012-11-16 - klockan 12:39:22






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback