Önskeinlägg - Alla hästarna på gården

 
Fick ju som sagt en kommentar om att presentera alla hästarna här på bloggen. Så jag lägger upp en bild på varje och skriver kortfattat en text plus lite fakta så får ni helt enkelt fråga om ni vill veta något mer!
 
Namn: GS Witezz ox
Född: år 2008 på Granöstall
Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Sto
E: Ege PL
U: Illuztra
Färg: Kommer att bli flugskimmel
Witezz är min lille prinsessa. Jag har henne som min alldeles egna och är ansvarig för hennes träning och att hon ska vara klar för start när det gäller. Hon är en positiv och väldigt social tjej som väldigt gärna kommer fram och gosar lite. Hon tänker frammåt och vi håller på och tränar för fullt och planerar att starta några PaynRide nästa år för att göra oss redo att börja tävla på riktigt.
 
Namn: GS Karezz ox
Född: år 2009 på Granöstall
Ras: Arabiskt fullblod
Kön: Sto
E: Ege PL
U: Illuztra
Färg: Kommer bli skimmel
Karezz är en söt tjej, väldigt snäll och otroligt social. Hon ska alltid vara med och kommer väldigt gärna fram och hälsar precis som sin syster, något som skiljer dem åt förutom åldern är att Karezz har lite mer temperament, oh är inte lika "mesig" som Witezz. Haha.
Namn: Illuztra ox
Född: år 1995
Ras: Arabiskt fullblod
Kön: Sto
E: Lamark DK
U: Imppaala
Färg: Flugskimmel
Illuztra är en riktigt fin häst och en riktig läromästasre, jag tror inte alls att ajg hade kommit lika långt så fort som jag gjorde utan hennes hjälp. Illuztra älskar att rida ut, rida dressyr och att hoppa men hon gör inte mer än hon behöver så det gäller att rida ordenligt. Illuztra är även mamma till alla våra fina arahästar!
Namn: El Shahzam ox
Född: år 2003 på Granöstall
Ras: Arabiskt fullblod
Kön: Valack
E: Diesel
U: Illuztra
Färg: Skimmel
Shahzam kan nog vara den snällaste hästen på gården. Han är så otroligt söt och snäll och vill alltid ryttarens bästa.
Namn: GS Preztige ox
Född: år 2010 på Granöstall
Ras: Arabiskt fullblod
Kön: Valack
E: Preference
U: Illuztra
Färg: Kommer att bli skimmel
Preztige är sin storebror upp i dagen. Han är precis lika snäll och givmild. Han är väldigt gosig och närgången (dock inte på ett "farligt" sätt) då han ända sedan födseln, pågrund av vissa komplikationer, har blivit hanterad av oss människor.
Namn: Strumpan
Född: år 2006
Ras: Gotlandsruss
Kön: Sto
E: Lurk
U: Yllet
Färg: Brun
Travrekord: 2.06.01 - inte helt säker...
Strumpan är en fin häst med mycket personlighet. Hon kommer inte gärna fram och kelar men däremot älskar hon att arbeta och speciellt tävla. Hoppning och trav/monté är det hon tycker bäst om. Hon går även bra på utställning och har aldrig fått under 40p.
Namn: Lojsta Irbloss 
Född:
år 2005 på Lojsta Hed
Ras: Gotlandsruss
Kön: Valack
E: John-Russ
U: Ira
Färg: Brun
Irre, som vi kallar honom, är helt klart stallets egna Mulle. Han busar när helst han kan, är sådär otroligt söt mest hela tiden och är samtidigt väldigt, väldigt snäll! Irre går hoppning och dressyr med Anna, men tävlar också i körning med Cissi.
 
Namn: Lojstas Candlelight
Född:
år 1999 på Lojsta Hed
Ras:
Gotlandsruss
Kön:
Sto
E:
Juventus
U:
Berta
Färg:
Fux
Travrekord: 1.53.1 - inte helt säker där heller...
Candlelight är stallets snabbaste häst och startar främst i trav och monté men ha räven gjort en del starter inom hoppning. Hon är otroligt snäll men gör gärna saker på sitt eget lilla vis!
 
Namn: Lojsta Stratus, Losta Cumulus och Lojsta Cirrus (från vänster)
Född: 2012 på Lojsta Hed
Ras:
Gotlandsruss
Kön: Hingstar
Färg: Gulbrun
Stratus, Cumulus och Cirrus, eller molnbröderna som vi kallar dem, är våra nyaste och kanske sötaste hästar på gården. Dom bara busar och leker hela dagarna, med Shahzam som håller ett extra ögon och berättar vad som är rätt och fel.
 

Alla foton är fotade utav Marielleelisabeth @ Instagram och får INTE kopieras!

Publicerat den 2012-11-10 - klockan 18:33:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback