Team Obama

 
braTwitter är överfullt av tweets om att Obama vann valet och jag måste säga att även jag är väldigt glad över det! Inget Amerika utan Obama!

Idag ska jag klippa mig efter skolan. Är inte alls lika nervös över att klippa mig längre. Jag har hittat en grym frisör som lyssnar på mig, vill mitt bästa och vi kompromissar lite över huruvida mitt hår ska bli helt igen efter mina hårförlängningar. Väldigt skönt! Så jag tipsar er Norrtälje bor om Klippt & Klart på stora torget mitt emot guldsmedsbutiken. Det finns riktigt grymma, snälla friöser där inne. Klipp er däremot inte hos tanten som jobbar där inne. Hon är inte bra. Efter klippningen drar jag till Viktor. Får se vad vi hittar på för något, nått kul blir det säkert.

Jag har tittat runt lite på tradera och blocket efter biljetter till Justin Bieber och One direction. Och kan ju säga att bara där syns det vem av dem som är mest känd i Sverige - Justin Bieber. Alltså biljetter till Justin säljs för 2000-6000 kronor på blocket och tradera medans jag hittade ett flertal Onde direction biljetter för långt under 1000lappen. Ska titta efter jul om jag kan få tag i nått. Sparar pengar till dess.
Ska försöka få tag på killen på Twitter också som kanske ska ta med mig på m&g till Justin Bieber's konsert. Asså det vore en dröm och jag skulle bli honom förevigt tacksam! Väntar med spänning på ett svar från Säkertheten.
 
I'll see u guys later!
 
 
 

Publicerat den 2012-11-07 - klockan 11:02:57





» Kajsa

Bra att han vann! :D

2012-11-07 » 22:32:00

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback