There's a reason why the past didn't make it to the future

Sitter i skolan, drömmer mig bort. En lång dag idag! Var vaken sent igår och kollade bloggar, tittade och beställde julklappar och lite annat småfix. 
Idag ska jag packa ner resten av mitt rum, får hjälp av Anna om jag hjälper henne. Allt är roligare om man är flera.

Inget egentligen nytt om det där med Witezz. Olivia red henne, hon gjorde likadant med henne som med mig, men Olli fick "kontroll" över henne direkt - jag drar slutsatsen att hon är i trotsåldern - hon börjar testa sig fram, testa mig, ta för sig mer och mer, jag blir irriterad, det är väldigt svårt att bara skaka av sig en känsla och min irritation smittar ju av sig, hon märker ju det och då blir min känsliga lilla ponny lite uppstressad.

Vi kör nya tag. Jag ska verkligen tänka på mitt humör, på mina rörelser, Witezz ska vänta på mina kommandon, och vi ska gå vidare. De flesta hästarna kommer i den fasen då de börjar testa sig fram, se hur mycket dom kan tänja på gränsern, hur och när. Precis som småbarn. Vi kommer över det! Är super taggad till imorgon. Se hur hon uppför sig och tänka på hur jag agerar. På lördag rider jag ut med Olli också, så då ser hon hur jag rider, och kan ge mer tips!

Jag har 2 lektioner kvar den här dagen.. orkar inte. vill he, packa, sova, vakna, skolan, Witezz!
 

Publicerat den 2012-11-21 - klockan 12:49:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback