You were born as a original. Don't die as a copy

Vart en riktigt lugn ritt idag. Vi började med att i princip skritta fram ett varv runt travrundan med lite trav på raksträckorna. Sedan red vi in på galoppängen och bröt normerna genom att rida lite dressyr. Witezz känder verkligen superduper fin idag. Som en ängel! Och jag känner att jag börjar få till det där med att hålla om ordentligt med min skänkeln. Har tidigare haft lite probem med att hålla om i traven. Galopp och skritt har inte varit något probem då jag red barbacka i nästan ett halvår för ett tag sedan. Men just traven, det vill säga lättridningen, har varit lite sådär och skänkeln har fladdrat och gjort hela min sits instabil.
Kämpar oerhört mycket med min stits och ridning även när jag är ute och rider i skogen. Även om jag bara skrittar så finns det en hel del saker att träna på.
Bland annat att räta upp sitsen och trycka ner hälen men också tillexempel kunna styra hästen med vikten på lång tygel - då ett moment i L:C-1 är att rida i skritt på så lång tygel som möjligt på diagonalen. Inte det allra enklaste!

Imorgon åker ägarna av stallet till Gotland och jag och Anna ska ta hand om stallet. Anna ska ju dock på disco i morgon så Marielle följer med mig till stallet efter skolan. Vi tillbringar natten där, Anna kommer förmodligen på lördag morgon och sen blir det fotodag. Jag tar självklart med datorn, mig slipper ni inte undan så lätt! Men är det något speciellt ni skulle vilja att vi fotade? Är det något speciellt ni vill se? i sådant fall vet ni vad ni måste göra - kommentera!!
 
Såhär gick jag omkring och lös idag.
 

Publicerat den 2012-11-08 - klockan 21:01:00





Va fin blogg du har!:)

2012-11-08 » 21:10:54
» Alva

Fin & bra blogg! Kika JÄTTEGÄRNA in på min! Bloglovinbyte? Eller kanske bara skriva några this/that i mitt this/that inlägg? :D Tack på förhand!

2012-11-08 » 21:45:46

En bild på alla hästar med namn under så man går se vilka de är :)

2012-11-09 » 08:14:25
» Kajsa

Snygg tröja! :D

Svar: Tack så mycket :)
norinjonna.blogg.se

2012-11-09 » 21:56:03

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback