Who am i

Jag är en blond, brund ögd, lagom tjock tjej på 16 år bosatt i Norrtälje kommun. Jag går första året på rodengymnasiet där jag har valt linjen ekonomi och kämpar dagligen att få ihop mitt skolschema med både mitt socialaliv och mitt hästliv.
Hästarna har funnits i mitt liv sedan jag var 6 år och har bara fått en större plats i hjärtat med åren!
Just nu rider jag i ett stall på Barnens Ö, Väddo - Älmsta. Där har jag ridit i mellan 7 och 8 år nu, och jag tror att den dagen jag lämnar detta stall är dagen då jag ger pp hästlivet. I stallet har jag en iprincipegenhäst som jag kallar det. Witezz heter hon! Min kontakt familj äger henne och eftersom att bara jag rider henne och hon finns kvar i stallet på grund av att jag vill rida henne så anser jag att hon är min! Jag har ansvar för hennes träning och måste då se till att hon är redo att tävla när jag vill det! Jag spenderar den mesta av min lediga tid i stallet (4-5dgr i veckan), men tränar även judo på måndagar. Där emellan försöker jag träffa vänner så ofta jag kan och klämmer även in lite plugg här och där.
 
För övrigt är jag min skolas största belieber, jag älskar korta citat med mycket mening och jag heter Schnailgull på Instagram. Feel free to follow - jag följer oftast tillbaka! 
 
 
Jag brukar inte alltid sminka mig sådär fult - bara under sommaren då alla blommor bråkar om mig.
 
 
 

Publicerat den 2012-10-10 - klockan 20:22:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback