Lost in confusion

Tänkte att ni kanske skulle vilja ha en liten förklaring angående tidigare inlägg "ute på kattjakt". Det är nämligen så att en av våra katter har sprungit bort. Vi hade dem som utekatter innan vi flyttade, men flyttade dem sedan till mammas arbete - Färsna 4H gård. Dom har trivts bra vad det har verkat som men för ca 2-3veckor sedan såg mamma inte till den ena katten - min katt. Vi väntade ett tag med att se ifall hon skulle komma tillbaka men när hon inte gjorde det började vi leta. Vi har skrivit på facebook, pratat med kompisar och andra Norrtäljebor. Vi har också annonserat i tidningen - vilken hon borde synas i idag - och fått en hel del samtal där om att en del personer har sett henne. Eller iallafall en liknande katt.
 
Att höra det är så otroligt skönt. Jag har inte träffat henne sedan hon flyttade till Färsna men var ju iallafall min katt, och tanken på att hon kanske var... död... tog ganska hårt i hjärtat. Speciellt med tanke på att det inte var jag som tyckte att dom skulle flytta till Färsna.
 
Har iallafall varit ute och letat några gånger nu i veckan men har inte sett till henne, vi hoppas att få in fler samtal imorgon om folk som har sett till henne. Imorgon har jag dessutom tid att cykla runt och leta utan en klocka tickandes i bakhuvudet som berättar för mig att jag snart missar bussen. 
 
Jag hoppas verkligen vi hittar henne. Jag vill ta hem henne. Min fina Stella.
 
update: Någon ringde och sa att hon har sett till Stella titt som tätt, senast igår, vid apoteket vid 8 på morgonen. Gissa vem som kommer gå upp ca 3h innan skolan börjar...
 
 
 

Publicerat den 2013-08-29 - klockan 22:54:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback