Nordiska Mästerskapen i Ponnytrav

 
Nu är jag hemma igen efter dagens aktiviteter. Jag åkte iväg redan vid 12 på förmiddagen och skrittade ut en sväng på Witezz idag igen. Vi gick extra mycket på den avverkade lilla platsen idag. Jag försökte också att välja lite "nya" vägar där för att anta nya utmaningar. Jag lovar, när jag och Witezz är klar med allt det här kommer hon gå vart jag än leder henne, över stockar och sten!
Hur som helst skötte hon sig såklart superbra! Jag tror att dom här skritturerna är bra för oss, vi får lite tid fr oss själva. Inga krav, inga måsten. Bara vi och naturen. Jag har dock några krav på henne, som att hon ska skritta på i ett ordentligt tempo samt att hon ska gå i en låg "form" men jag ser inte det som några direkta krav eftersom att jag jämför med våra tidigare uteritter. Även om jag verkligen önskar att jag hade tid att bara umgås med henne i hagen. Inte bara komma till henne för att rida...
Jag skulle även ha ridit en sväng på Bolle, men tiden var knapp så han fick stå över idag. Jag tror som sagt inte att han klagar!
 
 
På Solvalla vart det fullt ös som vanligt! Allt skulle förberedas, alla förridare skulle gå igenom vad som skulle göras, hästarna skulle göras så fina som möjligt och dessutom skulle dom värmas upp också!
Efter det, när allt var på plats vart det perfekt!
Måste faktiskt säga att det från förra året var en klar förbättring! Allt var så provisoriskt och ogenomtänk, nu vart allt planerat in i minsta detalj och det ända om något som förstörde var den urusla defileringen b-ponnysarna gjorde. 
För övrigt var det helt hemskt att stå där på upploppet med kameran i högsta hugg och veta att jag och Candlelight hade kunnat vara en av hästarna i de där loppet. Vi hade kunnat vara en av dom tre kuskarna som representerade Sverige i de Nordiska Mästerskapet. Men icke - det är bara att bita ihop och gå vidare! Vi kom ju faktiskt 4a i guldstoet!
 
 
Sverige vann för övrigt både A-loppet och B-loppet och Anna var mer än hyperexalterad över att hon som representerade Sverige fick rida iväg för att leda Segerdefileringen hela två gånger! haha

Publicerat den 2013-08-09 - klockan 22:37:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback