Alla hästarna på gården

Det dyker allt som oftast upp olika hästnamn här på bloggen, bra många fler än de tre namnet som finns i menyn. Därför tänkte jag att det kanske skulle sitta på sin plats med en liten presentation om alla hästarna på gården, bara så att ni vet vilka de andra är! Vi börjar med...
 
 
Preztige och Shahzam
Båda är de bröder till Witezz med samma mamma. Preztige är lillebrodern på 3 år som ni väldigt ofta ser på bloggen just nu. Han är under inridning utav min lillasyster och är just nu det största sällskapet Witezz har under ridturerna. Shahzam som är storebror på 9 år agerar lekfarbror åt småkillarna på gården. Han går i hagen på andra sidan vägen och kommer upp till stallet på lite skönhetsbehandlingar och småridturer då och då!
 
 
Irrbloss och Pärlan
Är båda två Anna's små gullegrisar. Två små söta gotlandsruss förälskade i varandra, det är iallafall som det ser ut som när de umgås i hagen, haha! Eftersom att Anna fyllde tretton år nyligen och växer så det knakar så är hon förstor att tävla och träna dessa pluttar. Irrbloss tränar och tävlar också körning med Cissi, vilket går väldigt bra! Pärlan brukar vara med på ridläger och annat kul och rids även biland utav Anna.
 
 
Cumulus, Stratus och Cirrus
Eller "Molnbröderna" som vi oftast kallar dem är gårdens yngsta små russ. Dom är cirka ett år gamla små hingstar som tycker att livet leker på andra sidan vägen där de går tillsammans med Shahzam, Preztige och kossorna! Framtiden för dessa är inridning och tillkörning, sen får vi utefter det se vad de kan passa till!
 
Sista hästen att presentera är Windy. 
Jag har tyvärr ingen bild på Windy utan ni får istället försöka fantisera er ihop ett svart/mörkbrunt connemara sto med lite halvlockig man. Windy står innackorderad hos oss och är faktiskt Bolles mamma (Den lilla connemaran jag red in i sommras)
 
 

Publicerat den 2013-12-11 - klockan 18:01:00





» Kim

De sista tre, så lika! :')

2013-12-11 » 18:16:20

Trodde dem tre sista var samma häst först haha :)

2013-12-11 » 18:49:13

sv; tack så jättemycket! Så glad jag blir :D

2013-12-11 » 20:21:37

sv; aha okej, tack!

Såklart jag går meeeed ♥

2013-12-11 » 20:50:21

Gud trodde först att de sista var EN ponny!

2013-12-11 » 21:02:16

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback