Är det inte lördag?

Jag har varit helt bomsäker hela dagen på att det har varit lördag. Tänkte helt fel med hästarna, helt fel med bussarna, helt fel med tiderna - ja allt var verkligen kaos, men dagen är äntligen förbipasserad och imorgon då är det banne mig lördag!
 
Witezz var duktig idag! Jag fick reda på att alla hästarna vart vaccinerade igår så vi tog det väldigt lugnt idag, endast lite skritt och trav runt travrundan blev det men både hästarna och jag och Anna var nöjda med det. Jag gjorde några övergångar bara för att känna av henne och hon skötte sig superb! Hon var dessutom på ett riktigt mys humöridaf och satte hela tiden huvudet emot mig och bara njöt! Gullfia!
 
På tal om myspys så sitter jag nu här med lite godis, nötter och julmust. Letar efter en bra film och ska snart krypa ner bredvid Alex för att sova ut efter en lång dag! Har bråkat med affärstanter, letat julkappar och planerat julklappar, men allt som allt är jag ganska nöjd! Fick med mig ett jätte fint nagellack hem ifrån H&M, två stycken i ett paket varav det ena var "glansigt" och det andra var glittrigt! Ska nog prova det imorgon - jag har av någon anledning gått och blivit nagellacksberoende...
 
 
Ett inlägg skulle publicerats idag men det verkar ha blivit fel någonstans, så håll utkik imorgon!

Publicerat den 2013-12-20 - klockan 21:18:30





» Kajsa

Åhh vad gott!

2013-12-21 » 01:29:13

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback