Sova som om morgondagens inte fanns

Ja ni. Som rubriken lyder, det är precis vad jag ska göra efter att ha fått i mig lite mat och avslutat bloggtävlingen, spännande. Efter att ha tagit oss till stallet och städat hela vårat loft så tog vi in våra fina hästar. Witezz verkade på bra humör ända tills själva ridturen, men jag funderar mest på ifall hon inte riktigt gillade side-pullen. Har hört att flera hästar ibland har lite svårt med side-pullen, speciellt när det som i det här fallet är rep över nosen. Hon vart iallafall väldigt spänd i när jag tog i henne, men jag ger det en vecka och skulle det inte funka så får vi lösa det på ett annat sätt.
 
Red iallafall ut barbacka och skrittade och travade mest. Hade tänkt ta en galopp, men när hon betedde sig som hon gjorde så kändes det säkrast att låta det gå i trav. Efter ridturen tränade vi lite trickträning, backning och inkallning och avslutade med massor av pussar!!
 
Använde mina nya vantar idag som jag köpte på mässan. Köpa dem på charlies och fick ett par vanliga 5-finger vatnar och ett par 3-finger vantar för 200:-. Taget! Dom var supersköna och kommer vara perfekta när minusgraderna kikar fram! Var även väldigt sugen på att köpa PSofSwedens nya, sockerfria godis. Egentligen mest bara för att prova, haha, men fick ett promt nej med anledning av doping. Klurade länge och väl på det och frågade även de som sålde och svaret var 100% doping fritt. Men som Olli och Cissi säger så har dom till exempel Nypon smak och nypon räknas ju som doping.. Förvirrande var det men får väl spara pengarna och köpa annat godis då. Min låda skriker iallafall efter det och utan hästgodis är det svårt att träna trickträning. Använder det absolut inte varje gång, men för att hålla motivationen uppe så behöver Witezz en godbit då och då!
 
 
Tänkte också passa på att tipsa om Ida's julkalender där jag faktiskt just nu, i lucka ett, är med och tävlar om ett stjärnfilter ifrån Kamda.se. Klicka bar apå bilden nedan för att komma till tävlingen!
 
 

Publicerat den 2013-12-01 - klockan 18:29:27





Använd morötter eller gurka eller något annat gott som godis :D eller hon kanske inte gillar det?:)

2013-12-01 » 20:09:23

sv; HAHA jag vet inte! xD
Ah jo det är sant... men jag brukar ta en morot, hacka i typ 1-2 cm tjocka bitar och så använder jag upp dom då :)

2013-12-01 » 20:17:55

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback