Stockholm, Believe movie och JULLOV

Var så sjukt trött igår så jag trodde inte att jag ens skulle klara mig till bussen hem, men det gick så här sitter jag nu. Med morgonfrissa och smink i hela ansiktet, men så utvilad! Alex gör lite pannkakor och sen cyklar vi ner på stan fär att titta lite även i Norrtäljes affärer.

Filmen igår var beyond everything a belieber knows. Med gåshud och tårar under hela filmen kan jag inte säga mycket mer än att det var otroligt skönt att få se filmen. Att få höra alla rykten i ord ifrån honom, se honom och få en känsla av hur allt ligger till - ja, belieber-världen håller på att gå under, haha! Vi gick på den sena bion för att förhoppningvis höra något av filmen, men såfort filmen var igång skrek, grät och sjöng vi precis lika mycket som på konserten, haha!
 
Lite affärer gick vi i också och jag fick med mig en jacka och en julklapp. Inte den julklapp som var viktigast dock eftersom att jag helt glömde bort den, så nu sitter jag här och svär över mig själv. Svär för att jag är så glömsk, svär för att jag hade svårt att bestämma jacka och svär över att jag inte tog returpengarna i handen istället för på kortet (dom har ännu inte kommit in och jag håller på att få spunk)
 
Vid 3 går bussen till stallet där hästarna ska tränas och stallet ska mockas. Skönt att vara där i tid för en gångs skull, men ännu skönare nu på jullovet när vi kan komma på de ljusa timmarna! Witezz ska få komma ut och röra på sig och vi rider lite övergångar. Mycket fokus på att hon ska lyssna så lite hjälper som möjligt. Mer hinns nog inte med för min del. Någon ska ju fixa stallet och Anna ska förmodligen träna ytterliga en häst, haha! Men jag klagar inte. Jag får ju spendera tid med min goseponny!
 

Publicerat den 2013-12-20 - klockan 10:58:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback