Everything is different now

Jag ljuger om jag säger att den här dagen är på min topp100 lista, men lite kul har det varit emellan åt. Vad som har hänt under dagen ska jag inte tråka ut er med just nu.

Vet dock inte vad annat jag kan skriva eftersom att absolut ingenting har hänt idag. Judo tränaren var sjuk även den här veckan, så det blev ingen judo idag heller. Jag sprang ner på stan efter skolan med Alex i hälarna och köpte 2 par jeans. Billiga, snygga och bra passform! Precis som jag ville med andra ord.
 
Har ingen bild just nu, haha. Kanske kan ta imorgon, om inte annat så är det ett par helt vanliga ljusa jeans, för 199:- på h&m, samt ett par likadana svarta om jag hade innan, även dem för 199:- på h&m. Så nu kan jag slänga de gamla med stora hål emellan benen!
 
Imorgon åker jag till stallet, som vanligt med 5 bussen och stannar till 8. Saknar min lilla Tessi, och även att träna Candlelight och Strumpan såklart! Allt blir extra roligt när även hästarna vill!
 
Alex gick hem för en stund sedan för att gå ut med hunden, jag fick inte veta ifall han kom tillbaka eller inte, utan det skulle bli en surprise. Spännande, spännande.
 

Glöm inte att vara med och tävla i Veckans Blogg, som avslutas söndagen den 24/2! 
 

 
 
 

Publicerat den 2013-02-18 - klockan 21:38:21





Sådär nu har vi lottat vinnaren i dagens blogg, kika in om du vann! :)

http://asslatjejerna.blogg.se/2013/february/vinnarna-av-var-sin-lankning-ar.html#comment

2013-02-19 » 09:17:59

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback