GLAD ALLA ❤'S DAG ÖNSKAR SCHNAILGULL!

Hej allihopa! Precis som jag har, hopas jag att även ni har haft det väldigt mysigt idag! Jag har spenderat dagen med de som jag älskar, de 2 som delar mitt hjärta. Witezz och Alex
 
Började dagen med att spoila Alex frukost-på-sängen-planer som han ville ge mig, genom att helt enkelt gå upp före honom, göra frukosten, skriva ett fint kort och ställa in i kylen. Så när han skulle gå upp och ge mig frukost på sängen, var den redan klar till oss båda! Super mysigt sätt att börja dagen på!

Skolan gick segt som vanligt, ni vet. Ville ju hem!
Så när skolan väl var slut så skyndade jag för att hämta pengar. Jag la ut åt Alex som inte än har fått sina pengar, men proppsar på att få betala. Vi skyndade till affären och köpte lite nötter, coca-cola, remmar, kinder maxi och pringles till ikväll! Åååh så gott!
Sen hem, rusa runt i köket som en tok för att sno ihop 2 stycken kladdkakor. En till ikväll och en till stallet. Jätte goda vart dem båda 2! Den ena var självklart formad som ett hjärta!
 
Åkte vidare till stallet, tränade mina älsklingar - skrattade, stressade och åt kladdkaka! 
Witezz var helt underbar! Red barbacka idag igen - tänkte otroligt mycket på min sits. hålla om, hålla om, hålla om.  Upp med händerna, stadig, stadig, stadig! Vi galopperade idag. Första galoppen i år, första galoppen barbacka! Kändes helt underbart! Galoppen var bara wow. Witezz sänkte sig, frustade och sen... tvärnit framför oss för att Illuztra stanna och bocka med Anna. haha. Snacka om glädje förstörare.
 
Sedan körde vi ut med Irrbloss och Strumpan, Anna redCandle och Jocke tog Pärlan på släp med mig och Irre. Vi hade några olyckor med Eddy, som tvunget skulle följa med - men måste då åka vagn. 
**Eddy är våran väääldigt stora schäfer**
Men skulle han sitta still i vagnen - Nej. Kunda han vara tyst - Nej. Kastade han sig ut och sälpade fejset i backen - JA. haha, det var kaos ett tag, men sen lugnade han ner sig.
 
Nu ska jag snart ta och fortsätta min alla ❤'s dag, med film, gottgott och min underbara!
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag, singel eller inte! 

Publicerat den 2013-02-14 - klockan 22:19:36






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback