Blanda inte ihop min personlighet med min attityd, personligheten beror på mig, attityden beror på dig

Att känna sig missförstådd och att känna att man inte är tillåten att göra rätt för sig - det är nog de 2 värsta känslorna som finns.

Jag är en tjej som vill att personer i min omgivning ska vara glada. Och jag vill absolut inte att de ska vara ledsna/arga/irriterade på grund av mig, om är jag anledningen så vill jag veta vad jag har gjort. Jag vill veta vad jag gjorde så att jag inte gör om det igen.

Jag får ofta kritik för att jag låter sur/irriterad - och tro mig. Jag jobbar på det! Men hur lätt är det att alltid hålla humöret uppe, att prata i falsett när du har sovit 2h natten innan, eller bara har en dålig dag. Nej, alla kan inte vara perfekta, men alla kan sträva efter det.
 
Jag blir så sjukt irriterad när personer säger att problemet ligger hos mig, när de själva var de som startade alltihop.
Ett exempel på detta scenario är tillexemepl när jag frågar: "Är du sur över något" och personen i fråga blir sur över att jag frågade och sen säger att jag var den som började det hela. Jag blir påriktigt ledsen när jag får höra sådant. Blir otroligt ledsen när folk vänder sig emot mig, säger att jag är problemet när jag anser raka motsattsen.
 
Diss till er som inte kan stå för era känslor, vad ni gör och vad ni säger. Alla kan inte vara perfekta, men alla kan sträva efter det.
 
 
Jag vet att jag låter irriterad ibland, pratar på ett sätt då det verkar som att jag är sur - med det är omedvetet.
 


Internetet hemma är avstängt en vecka och just nu sitter jag hemma hos Alex. Det här är nog det ända ni får idag, men jag har ett saftig inlägg - där jag vill ha era åsikter. Det kommer förhoppningsvis imorgon. we'll see.
Kram på er!
 
 

Publicerat den 2013-01-22 - klockan 22:21:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback