Jag är tvingad att blogga

Så om inlägget blir dåligt - skyll på Alex! Han tvingar nämligen mig att blogga innan han kommer hit, och jag har egentligen ingen blogglust just nu - så ja. Skyll på honom helt enkelt!
 
Busade runt lite med Candlelight idag, Vera kom ut så vi red ut på alla russen. Vi red en liten längre runda upp mot Lvss, Candlelight gick jätte bra - börjar förstå vad det är jag vill och dessutom suger hon nu tag i bettet, söker stödet och länger halsen. Jätte duktig är hon! V hade vår lilla fight idag dock. Candle kände inte för att gå över diket som jag bad henne utan började bocka, backa, sparka och avslutade med en fin liten stegring. Bäst som jag är satt jag ju självklart kvar och "tvingade" fram henne så långt som jag ville, satt av och ledde henne över diket. SEdan skötte hon sig som sagt galant!

Imorgon blir det stallet igen, ska träna lite markhantering med Witezz, vi får se hur det slutar - blod svett och tårar, lättnad? We will see!

Kvällen spendereras - som ni kanske förstod - med Alex. Vi ska titta på Ciderhusreglerna. En film jag tittade på i 8:an med klassen och fastnade för, men ni vet ju hur det är när man tittar på en film i skolan. Man pausar den så många gånger att man tillslut inte fattar någonting, så jag ger den ett nytt försök!
Alex skulle bara spela klart någonslags turnering på cs och duscha, sen skulle han springa över. Vi får se när han kommer, vad tror ni - 2h?
 
Har ni något bra filmförslag - allt utom skräck uppskattas! Kommentera gärna, vi börjar få slut på film idéer!
 

Publicerat den 2013-01-12 - klockan 22:45:00





Filmförslag:
Bitch-kram
Cocpit
Tusen gånger starkare
Twlight filmerna

2013-01-12 » 23:56:01

Kom på några fler:
The Last Song
Saknar dig
Älska mig
Det brinner!

2013-01-12 » 23:57:47

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback