Keep it simple

 
Här kommer ett inlägg, som lovat. Dock lite sent, men bättre sent än aldrig, right! haha. Mamma och Hasse hade bärt upp möblerna så jag och Alex har småfixat lite i rummet, jag bärde in och gjorde rent badkaret och sen duschade jag bort all stallukt.

Idag körde jag Candle, första gången på året - alltid lika kul. Hon blir så otroligt taggad, tycker det är riktigt kul och nog känner hon nog att det är en travsäsong på g. Men, men hon kan inte altid vinna, så idag körde vi ett lungt tempo, 2 varv runt travrundan och sen hemmåt. Det är ca 3½ månad kvar till första start och då ska vi vara redo, vi ska vara bäst!
 
Är riktigt stolt över mig idag faktiskt! Jag köttade järnet på matten - jobbade i kapp de jag låg efter, sen höll ja gmig vaken hela samhällskunskapen. Tog reda på sanningen bakom Varför jag hade tagit hem Ekonomiboken under lovet - Jo, för att det är prov imorgon. Och där har ni svaret på varför bloggningen kommer så sent. Jag har pluggat - all day long. Förutom när jag var i stallet då! Men jag uppskattar och ser alla era kommentarer!
Svarar på vissa i ett inlägg senare/imorgon.

Glöm heller inte att vara med i Dagens blogg avslutas imorgon klockan 12. Vinnaren får ett inlägg om vad jag tycker är bra, respektive mindre bra med deras blogg. Ni har inget att förlora!
 
Imorgon är det sovmorgon, behöver inte gå upp föräns 8.30-9.00. Skönt att få sova ut! Så planen är väl att krypa ner under täcket med Alex och titta på en film. Nu när jag har tvn och playstationet inkopplat!

Publicerat den 2013-01-10 - klockan 23:19:48





Jätte fin blogg du har! Älskar din header :)

Kika gärna in hos mig också :)
Kram

2013-01-11 » 04:34:24
» My

Var med och tävla i dagens blogg. Det skulle vara superkul!
http://dressyrmy.blogspot.se/2013/01/blog-post.html

2013-01-11 » 10:32:57

Shit vilken panik, att komma på att man har prov och inte har pluggat.. Hoppas det går bra på provet för dig!

Vad roligt det ser ut att köra, jag vill köra Arkus så det är en av mina drömmar som jag hoppas jag kan uppnå under 2013 :D

Svar: Ja, haha jag fick inte lite panik! Men jag tror det gick hyfsat, ett E minst! :)
Det är superhärligt att köra! Lite kallt på vintern, men på sommaren är det härligt! Jag tävlar ponnytrav så jag vet!
norinjonna.blogg.se

2013-01-11 » 17:38:16

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback