Make them wonder why you're still smiling

Har 9 minuter på mig att skriva det här inlägget, så jag lovar er inte bästa möjliga kvalitét.

Skolan gick snabbare än jag trott, och vid 13.30 var jag redo att gå hemmåt. Jag var på bra humör både när jag kom dit imorse och när jag gick där ifrån. Jag fick tillbaka mitt samhällskunskapsprov på massmedia - fick ett B!!! Är sjukt nöjd, trodde absolut inte att jag trodde skulle får mer än max D.
Pratade med min mentor om allt mellan himmel och jord, bland annat om hur missnöjd jag är med min franskalärare - fick ju F på vårt senaste prov, vart udnerkänd med 12 poäng... - och vi kom fram till att om det inte blir bättre får vi ta ett snack alla tre för att komma fram till bästa möjliga lösning.
Efter skolan gick jag hem, spelade Lego Batman - som nu är min fritidssyssla när jag inte är i stallet - och sen åkte jag iväg till stallet. Pågrund av att det för några dagar sedan kom 20-30cm snö och dem inte har plogat på travrundan så fick jag rida Candlelight idag, hon var lite grinig när jag försökte jobba henne eftersom att hon egentligen bara vill springa, fort. Men till slut kom vi överens och ridturen gick jätte bra!

Efter Candle red jag ut med Olivia och Anna på Illuztra, det var länge sedan jag red ut på henne och det var sååå mysigt. Älskar att rida barbacka - vilket jag gör på både Illuztra och Candlelight.

Jätte mysigt var det.  Nu har 9 minuter gått och jag måste överlåta internetet till Anna. Själv hoppas jag in i duschen och drar sedan vidare till Alex, sover hos honom ikväll eftersom att jag har sovmorgon imorgon - en hel timme extra!
 
Jag och Illuztra i sommras.

Publicerat den 2013-01-17 - klockan 21:01:05





» Izza

Svar: Härligt! Jodå, allt är bra med mig :)

Ja bloglovinbyte låter bra!

2013-01-17 » 21:08:39

Fin bild :) Älskar vita hästar! :)

Kika gärna in hos mig också!
Kram på dig!

2013-01-17 » 21:17:17

åhh så fin häst!!

2013-01-17 » 22:19:35

Gud vilken härlig blogg!
Vad gillar du att läsa om på bloggar?
Big hugs!

2013-01-18 » 11:16:49

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback