Åh lyckliga jag!

Livet leker verkligen just nu.
Jag mår bra, det är bra mellan mig och Alex, hästarna går superfint och för att inte tala om det så kom jag och Candlelight 4a i guldstoet! Mot alla odds om jag får säga det själv då alla utom en häst hade rekord flera sekunder bättre än Candlelight.
 
Förra helgen galoopperade vi bort oss innan första varvet var avklarat, idag värmde vi på 2.01... tror jag aldrig har värmt Candlelight så långsamt, och sen kommer vi 4a i loppet på 1.50.1 !! var så glad att jag knappt kunde andas när jag körde i mål, min häst är tillbaka! Med en kort galopp i första kurvan och dessutom en inbromsning då jag för allt jag var värd försökte att inte bli inträngd är jag OTROLIGT NÖJD MED DET DÄR TALET!! Men jag ljuger om jag säger att det inte är ens liiite surt eftersom att vårt mål med Candlelight i år är att sänka henne under 1.50.0.....hehe. Well well, vi laddar till Nordiska Mästerskapens kval!
 
 
Förövrigt har den här helgen bjudit på mycket trevligt! Red ut på Witezz i fredags tillsammans med Anna på Strumpan, vi skulle egentligen gå en lång runda med ett friskt tempo. Men när Strumpan fick en "allergisk-reaktion" på brännässlor så fick det bli en lite lugnare och kortare tur.
Innan vi red iväg var vi dock på kalvjakt, Smörblomma och Vårblomma som kalvade bara för någon dag sedan hade gömt sina söta bebisar någonstans i hagen... dessutom är dom så lurga och liksom döljer det.
Vi hittade dem tyvärr inte eftersom att vi var tvungna att avbryta vårt uppdrag, men det var perfekt att träna Witezz på att gå igenom massa buskar och sådant! 
 
Ja, vi letade efter kalvarna till häst, det är sååå mycket enklare om man ser lite längre ovanifrån!
 


Red ut en sväng i morse innan vi begav oss iväg till Örebro. Tog en barbacka tur eftersom att Bolle skulle med - då blir det än så länge bara skritt och trav. Och ursäkta språket men Witezz betedde sig verkligen som en riktigt åsna lyssnade inte allt, var så otroligt okoncentrerad och lite dum faktiskt. Sista biten gick hon jätte bra dock, så fick suga ut så mycket av den korta stunden som möjligt.
 
Imorgon får Witezz vila, jag ska jobba och koda ihop en design åt Tilde, dessutom ska ju Witezz få gå sitt första ponnyläger!! IIIIIIPPP!!! Hon kommer vara så otroligt söt, kan se henne framför mig med hennes frustrerade min där man nästan kan se hennes lilla hjärna tänka. "tänk om ja gör fel". Något jag dock också kan se framför mig är små äckliga barn som inte vet vad smacka är utan tar ut benen typ 2 meter och sen dänger in dom i hästens mage - den som gör så på Witezz får med mig att göra! 
 
fredag - lördag i bilder
 

Publicerat den 2013-07-01 - klockan 00:24:04





SV. Eller hur jag gör också massa tidsinställda när jag åker bort. Hoppas du får en bra dag :)

2013-07-01 » 10:13:15
» Elin

Grattis till fjärdeplaceringen!!! :)

2013-07-01 » 10:35:04

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback