I don't trust words, I trust actions

Idag är det lätt Norrtäljes varmaste dag hittills den här sommaren!
Tänkte skriva ihoo något till er och sen bege mig ner på stranden och trycka. Har sovit otroligt länge idag, och hade säkert fortsatt sova om inte Alex's mamma kommit in och väckt oss vid 12. Det var visst några som var lite trötta, haha! Men det var väldigt skönt att få sova ut faktisk, även om man får lite halvångest över att klockan snart är 2 och allt jag har gjort är att ha lagt in en copyright stämpel på några bilder och skrivit ett halft inlägg. 
 
Witezz fick vila igår efter dressyren, men för att även jag skulle få vila lite så erbjöd sig Olli att hoppa upp och rida henne lite idag. Inget alltför jobbigt, men få komma ut och röra lite på benen. Dessutom får ju Olli känna igenom henne också. Olli är nog faktiskt den ända, förutom ridlärare av olika slag, som jag inte har något alls emot att hon hoppar upp och rider Witezz någon gång ibland. 
Hon har liksom hållt på med Araber hela sitt hästliv, så hon vet hur och vad man ska göra och kan då ge mig tips på hur jag ska göra på Witezz.
 
Dessutom är det ju alltid super bra att någon som kan mer hoppar upp och rider och känner igenom. Man blir liksom lite blind när man bara rider samma häst hela tiden och tillslut rider ju även jag på samma sätt hela tiden, det vill säga att vi aldrig kommer att utvecklas. Vi får se imorgon hur hon kändes, för då sticker jag dit och kör lite markarbete med bommar - tror jag. Vi får se om jag lägger upp nått hinder också!
 
 

Publicerat den 2013-07-07 - klockan 13:56:48





Sv; Ja, förlåt för att jag inte är så bra på att blogga just nu, men gjorde ett inlägg där jag svarade på din kommentar :/ Kramisar Carro

2013-07-07 » 18:57:36

Sv; Hihi awesome ^^ Kramisar Carro

Svar: Tittade upp min ip btw? ;)
norinjonna.blogg.se

2013-07-07 » 19:38:08
» Li

Nu är veckans blogg utsedd, klicka dig in på min blogg och se om de blev du! :)

2013-07-07 » 20:14:56

Hej! Helenas Lycka heter han kommer från Kattis om du vet vem det är? han är 7 år och jag har haft honom sen han var 5 :D han är Svenskt varmblod dock aldrig någon som har gått eller tränats till trav utan ridhäst från början ;)
Kram Charlotte och Lycka

2013-07-07 » 23:03:08

Sv; Haha nej, du hade glömt att ta bort länken till din blogg så "en besviken läsare" länkade till din blogg :P Kramisar Carro

Svar: haha, jag la till den efter, men glömde visst att ändra namnet :P Tänkte först att jag skulle vara lite creepy, men ångrade mig :P Sen vart det tydligen en blandning. haha!
norinjonna.blogg.se

2013-07-08 » 16:38:33

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback