Atelophobia - Fear of Imperfection


Idag har varit en slapp dag. Skolan flöt på, precis som de flesta andra dagar. Sjuk skönt att vi har nå samtalgrej på historian/svenskan, så 5/6 lektioner (3veckor) är vi lediga. Så hinned med andra ord med 14.50 bussen till stallet och kan vara hemma till åtta. Det gör mycket!
 
Idag började jag med att köra Candlelight medan Anna red Strumpan. Det vart ett lite annorlunda intervallpass skulle man kunna säga. Vi skulle filma Strumpans steg så att vi sedan kan visa en vän till Cissi, som är en väldigt duktig hovslagare och bland annat har skott åt Stig H, så vi ska se vad hon kan rekommendera för balansering på Strumpan i år! 
Candlelight, som inte gillar när det stänker på magen, gjorde som jag och förbannade det isiga-men-samtidigt-slaskiga-underlaget. Jag såg värre ut en efter en regnig dag på travbanan!
 
Efter det och lite fix i stallet hämtade jag min lilla polle! Vart så glad över att hon tittade så glatt på mig när jag klev in i hagen och till och med tog några steg för att komma mig till mötes. Det är verkligen en sådan förändring!
Sen red jag barbacka, jag har en sån sjuk träningsverk så jag tänkte, varför inte rida barbacka då. Men det var ju ett misstag jag ångrar såhär i efterhand. Att rida en tittig arabhäst barbacka i alla 3 gångarter och tro att man inte ska behöva anstränga musklerna nå märkvärdigt är ju som att tro att tro att glassen inte smälter om du sätter den i micron. 
Dock körde jag väldigt kravlöst, varken jag eller Witezz var på å vidare humör att arbeta idag så sålänge hon gick i en låg form lät jag henne vara. Förutom i galoppen, där fick hon jobba lite eftersom att jag inte har lust att ligga på backen. Hon var superduer duktigt! Vi kunde gå flera längder bakom de anra hästarna utan att hon ens indikerade på att vilja öka! 
 
Imorgon är en slappar dag! Slutar 15.30 och då ska jag hem och slappa! haha.  Hoppas er dag har varit lika bra som min! 
 

Publicerat den 2013-03-26 - klockan 20:18:00





Tänkte ha en liten "frågestund" kring fotografering i min blogg till fredag!
Hade varit roligt om du vill ställa en fråga som du kanske undrar över inom foto!:)
Kram!

2013-03-26 » 20:26:11

Jag kom på en sak! I sommar om ni ska rida hos oss? Kan ju jag fota/filma dig/er :D

2013-03-27 » 07:13:25
» Lowa

Söt blogg! :)

Svar: tack!
norinjonna.blogg.se

2013-03-27 » 15:32:30

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback