Happiness

Äntligen, äntligen är det påsklov! Tror inte det har gått in riktigt än att jag är ledig i en vecka nu, men allt kom så fort. Helt plötsligt hade mer än hälften av all snö smält bort. Flera arbeten ska vara klara i skolan och sommaren känns så nära! 
Men idag, idag är det påsklov! Jag fick sluta ungefär 12.30. Vi hade prov sista lektionen så man fick gå när man var klar och sedan dess har jag tittat på tv, ätit godis och tittat klart på Monsters Inc.

Jag och Alex förfirade nämligen att det var påsklov med lite (läs; 1kg) godis och Monsters Inc igår! Det gäller ju att passa på när det är billigt, haha. Och det är pretty much allt jag gjorde igår. Så sjukt skönt att ha en dag då man bara verkligen inte gör någonting! Och snart är det slut på det, för inom en snar framtid ska Witezz börja gå 5 dagar i veckan, dvs Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag/Lördag och Söndag. Oh herre. Men, ska man bli bäst så ska man!

Imorgon är det tanken också att jag ska börja springa.. buhu, vad har jag gett mig in på. Är inte alls lika taggad nu som jag var för en vecka sen. Men det blir nog något bra ur det här också!

Om en halvtimme går bussen till stallet och hästarna ska tränas. Strumpan finslipas inför tävlingen på lördag och Candlelight ska var i topptrim till sin första tävling. Witezz ska också ridas och kanske har jag tid att träna lite yoga med henne idag. Måste verkligen ta upp det ordentligt igen. Har inte hunnit alls den senaste veckan och börjar bli rädd att hon glömmer. hehe. Dock har jag ju liksom tittat efter att hon vet att hon ska lyfta benet när jag petar henne innanför bakbenet, men jag har inte haft tillfälle att ha henne lös på gången och det är lite svårt att träna yoga fastkedjad. Men nu är det ju påsk, hårdträning it is!
 
Jag uppdaterar ikväll så ni får veta mer ingående hur det gick med vad!
 

Publicerat den 2013-03-28 - klockan 14:26:59





fin blogg! :)
lust att göra bloglovin byte? :)

Svar: Tack! Ja visst, kommentera bara vilket nummer du blev så gör jag samma!
norinjonna.blogg.se

2013-03-28 » 19:54:09

Var gärna med i min : ~Veckans blogg~ Tävling!

2013-03-28 » 21:47:41

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback