I'm back!

Är så otroligt trött så här på måndagen efter en otroligt lång helg på Solvalla.
Kul var det, ända tills regnet kom. Usch säger jag bara. Förövrigt såg jag många riktigt fina hästar. Fokucerade faktiskt lite på att titta på de olika stegen alla hästar har. Jämförde dem alla och kom fram till att alla har väldigt olika steg. Vissa slänger upp benen väldigt mycket, medan många andra slänger fram och tar mycket mark under sig. Fina var dom iallafall nästan allihopa! 
Min favorit är nog dock Tuffing som vann Lilla Elitloppet, alltså elitloppet för B-ponnysar. En sån otroligt fin häst som nu har vunnit Elitloppet 3 gånger i rad. Drömmen.

Mycket snack blev det också om att banveterinären lät Commander Crew, förra årets elitloppsvinnare, starta i elitloppsförsöket fastän han visade tecken på hälta. Men, så såg han ut förra året också, och ändå vann han. Anledningen till hältan ska tydligen ha varit att CC strampat sig i kronranden för länge sedan, men snacket går ändå och det diskuteras huruvida det var rätt att låta honom starta.
 
Jag har iallafall haft lika roligt som de senaste åren, det är alltid lika kul att vara på Eliloppet. Känslan, lukten av svettiga hästar och såklart den peppande och högljudda publiken!
 
Witezz har fått tagit en välförtjänt mini-vila, men nu kör vi hårdträning framöver. Vi ska vara fit for fight den 14 juni. Vi ska klättra lite berg, rida mycket galopp - båda samlad och utsträckt samt träna massa dressyr och hoppning! Mycket ska göras men kul är det! 
 
Idag är det dock Judo som står på schemat, men först ska jag ner till banken och sätta in mina vinster (läs; upphittade pengar) från helgen! Wihu, hello shopping!
 
Tack förresten för att ni, trots att jag inte var här, var så otroligt aktiva i helgen! Det gillas!


Glöm inte att vara med och tävla om HästShampoo och Balsam från K9 Horse. 
Tryck HÄR för att kommer till tävlingen som avslutas den 8/6. Lycka till!


 

Publicerat den 2013-05-27 - klockan 14:06:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback