Såhär avslutar jag min vecka!

En mysig uteritt med Witezz tillsammans med Anna och Irrbloss. Jag valde en ridväg som jag vet har mycket att titta på, så att jag fick öva extra mycket dels på att se till att hon sätter bakbenet där dom ska vara, men mest av allt på att hålla en ram. Om Witezz går i mitten innan den läskiga busken så ska hon göra det även efter den läskiga busken. Så detta har jag övat extra mycket på med Witezz idag. samt mycket miljöträning då på köpet.
↓Witezz träffade även några nya kompisar ↓
 
Strosade även iväg på en kort runda i skritt och trav med Illuztra. Myspys att bara rida ut sådär, rida lite vart som helst och ta det lugnt. Travade och skrittade runt lite här och var, stannade och betade på ett ställe och gick in på en äng också för att jobba igenom henne lite ordentligt innan jag skrittade hem. Hon verkade nöjd.
 
 
Imorgon är jag ledig ifrån skolan, så ska försöka sätta mig och mata in lite tidsinställda inlägg så att bloggen är lite mer aktiv iallafall. Sen drar jag iväg på judo, och ganska direkt efter det iväg till stallet för att sova där och släppa ut pollarna på morgonen. Soft!

Publicerat den 2013-05-12 - klockan 20:33:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback