Det tog lite längre tid än planerat

Kom för ett tag sedan in ifrån en mysig promenad med Alex hund Tyzzon. Meningen var att jag på en gång skulle sätta mig här och skriva lite om dagen men så hittade jag en lite rolig grej på en annan blogg och satte mig vid min design. Hux flux så var min stilmall borta och ersatt med en av mina kodmallar och jag började nästan gråta av förtvivlan. Jag hatar, hatar, hatar blogg.se's senaste uppdatering angående designverktyget. HATAR!!! Tacka vetja gud att min och lillsysters design är ganska så lika, så efter lite småfix så tror jag att den nu ser ungefär likadan ut som alltid. IFALL NI DÄREMOT MÄRKER NÅGOT FEL, please tell me.
 
Witezz fick iallafall komma ut på en ordentlig runda idag. Det var fortfarande ljust när vi red ut så då passade vi på att gå lite längre och på lite andra vägar än vanligt och dessutom travade vi en del. Det fick bli barbacka för min del då Anna behövde sadeln jag brukar använda, men jag klagar inte eftersom att det är så himla supermysigt att rida barbacka! Hon skötte sig superbra och svarade ordentligt på skänkeln när jag bad om det. Provade göra lite flyttningar från sida till sida på grusvägen och även där lyssnade hon klockrent!
 
Igår fick jag bekräftat vad jag har kännt ett tag. Witezz har tappat lite muskler och gått ner lite vikt, vilket jag har tyckt varit jätte konstigt, visst att vi har tagit det lugnare nu ett tag men hon tränar ju fortfarande regelbundet och några hårdare pass slänger vi in ibland också! Så nu har vi ändrat om hennes matschema lite och dessutom satt på ett varmt och gosigt täcke! Tror ni hon är glad nu eller, haha! Något jag däremot inte är så glad över är att hon igår, för andra gången i rad, trängde sig ut genom grinden vid insläpp. Inte okej, detta ska vi träna på framöver!
 
 
Imorgon får Witezz vila medan jag skriver ihop en inlämningsuppgift på 5 A4 sidor. Hade helt glömt bort den uppgiften och den ska lämnas in imorgon innan midnatt. Skönt att vi är lediga ifrån skolan även om min klocka kommer att ringa 08.00 för att inte missa alltför mycket av dagen! Har lite idéer på inlägg också som jag tänkte att jag skulle sätta mig och skriva ihop, men först lite Wallander och sen lite sömn. Håller på att somna redan nu.

Publicerat den 2013-11-24 - klockan 23:06:50





Mysigt med promenad och vilken fin bild! :) Ha en fortsatt fin Söndag! :)

2013-11-24 » 23:08:18
» Tuva

Gud vilken underbar blogg du har *.* jag totalälskar din header!

Svar: Ja hon är renrasig arab även om hon ibland inte ser ut som en ;)

2013-11-25 » 07:44:35

Fin blogg :)

Sv.
Hoppas hon blir helt bra snart.
veterinären kommer iallafall idag.

2013-11-25 » 08:20:38

Är hon din egen häst?:3

2013-11-25 » 09:42:00
» Anita

Fin bild <3

SV; Tack, visst är han söt!

2013-11-25 » 21:36:31

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback