Som den morgontrötta hästmänniskan jag är

Så försov jag mig självklart. När ska jag någonsin kunna visa hur duktig jag är när jag inte ens kan komma upp ur sängen själv utan lillasyster som skriker på mig, haha. När jag kom hem igår stod håret på ända och ögonen åt alla olika håll och kanter. Efter två avsnitt av American Funniest Homevideos så somnade jag sött i min säng.
 
Igår efter tävlingen red jag ut en sväng barbacka på Witezz tillsammans med Anna och Ella, vilket passade utmärkt eftersom att backen var lika hård som asfalt. Vi travade lite på gräset men annars vart det en skritt tur. Mysigt det också, så jag klagar inte. Witezz får komm ut på en tur även idag, med eller utan sadel är osäkert eftersom att jag inte vet ifall Anna vill ha sadel eller inte på Shahzam. Olli, Anna och Ella hänger nämlilgen med på sina hästar och det blir lite utav en Arabhäst sammankomst / syskonträff för alla utom Pärlan som kanske inte riktigt passar i i dagen ridtur, hehe. Shahzam, Preztige och Witezz är ju nämligen alla syskon och därmed araber. 
 
Det är ju inte bara ljuset jag missar idag utan tiden också. Det finns en hel del grejer som ska göras nu eftersom att vi officiellt har avslutat tävlingssäsongen, och som jag hade planerat att hinna idag, men som nu inte hinns med. Tur är väl det att det kommer fler helger, men det är aldrig kul att behöva skjuta upp någonting.
 

Publicerat den 2013-11-24 - klockan 11:08:21






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback