Världens onödigaste skoldag

På företagsekonomi gjorde vi frågor till ett Jeopardy som vi ska ha på öppethus. Efter det har vi skulle vi ha haft 1½ timmes håltimme och sedan lite matte som är framskjuten. Känns inte alls lockande att sitta och vänta så länge på någonting som ändå inte kommer funka så bra då det alltid slutar med huvudvärk och en irriterad Jonna som inte alls fått någonting gjort på matten, så jag sjukanmälde mig och har nu gått hem för att läsa i engelskaboken och kötta igenom matteboken! Av någon anledning så tror jag att det kommer gå bättre för mig då jag alltid jobbar matte bättre hemma. Där är det inte massa prat här och var och genomgångar 10sidor längre fram än vad jag är.
 
Senare under dagen åker jag iväg till stallet och rider min fina. Hon ska få en ordentlig rykt och sen ett ordentligt ridpass, dock beroende på hur vägarna ser ut. Vågar inte rida på allt för mycket ifall det skulle vara isfläckar över allt. Men lite flyttningar ska göras både i skritt och trav, möjligtvis lite tempoväxlingar och övergångar beroende på vad Anna och Preztige tycker om det och sen ska vi även ta lite galopp såklart! Jag skojar inte när jag säger att det känns tomt med bara 3 hästar i gång just nu! Jag och Anna är vana vid att träna minst 2 hästar per dag och ibland räcker inte ens det för att alla hästar ska bli tränade.
 
 
Tävlingen börjar dra ihop sig också och om två dagar dras tre stycken lyckliga vinnare! Har även fått ett erbjudande om ett annat designer jobb åt ett företag, spännande, spännande. Eller hur! Ni som ännu inte har varit med i tävlingen, var med ni också! En ny design eller header sitter ju aldrig fel. Om inte annat så kan det vara skönt att ha en snygg i reserv! Jag kan nämligen skicka kodmallarna och sådant som filer så kan du enkelt och smidigt sätta in dem när du vill!
 
 

Publicerat den 2013-11-28 - klockan 11:27:00





Vilka mysiga bilder!

2013-11-28 » 13:58:39

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback