Enjoy the little thing

Trodde att jag hade blivit frisk, men icke sa nicke. Efter idrotten idag bara small det till och jag har redan överdoserat nässprayen. Jag borde nog inte ha varit med på idrotten ändå, hehe. Witezz fick komma ut på en ridtur idag iallafall. Eftersom att jag kände mig dålig så orkade jag inte riktigt arbeta ihop henne, utan hon fick gå i en lång och låg form, jag fokuserade på min sits och kontakten i tyglarna och vi lullade mest bara omkring. Hon såg ut att tycka det var helt okej att inte göra något speciellt idag. Inte trickträna, inte leka, inte jobba. Bara röra på sig helt enkelt.
 
Vi behövde nog det lite efter den här helgen, ja ni vet. Bara få komma ut och vara med varandra, känna av varandra och ha lite kul. Har tänkt mycket på hur det varit mellan oss på senaste och vi har nog haft en liten svacka båda två. Det har legat ett litet irritationsmoln över oss båda två och jag kan tänka mig att dressyren har varit ett litet orosmoment hos oss båda. Jag har känt mig pressad och lagt mycket press på Witezz och ja, ni förstår nog vart jag vill komma med det här.
 
Har dessutom analyserat mycket över min ridning. När började saker gå fel. Vad gör jag nu som jag inte gjorde då, Och har kommit på en del grejer som jag känner att jag måste backa tillbaka till och träna mer på. Ska ta upp det med min tränare någon dag och så får vi se vad vi kan göra åt det. En sak är säker, det måste fixas.
 
 

Publicerat den 2013-10-01 - klockan 21:32:17





Såg dig på tävlingen i söndags (tävlade också då), och tyckte det såg väldigt fint ut för dig och Witezz :)

2013-10-02 » 14:19:22

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback