Play the moment, rewind the happiness

Åh vilken härlig dag det har varit idag! Vaknade till kyla och frost, provade att fota lite med kameran och fick till hyfsade bilder där jag låg, platt som en pannkaka i det frostiga gräset. Kom ut till stallet och fick veta att vi skulle fixa och dona lite i stallet innan vi red eftersom att det var väldigt hårt i backen sådär på morgonkvisten - vad var det jag sa, Olli vet då allt hur man kan fördriva tiden! -  så vi städade upp lite i stallet, plockade i lådor och skåp, städade ut lastbilen och fixade lite extra fint i boxarna!
 
Vi tog sedan Candlelight, Strumpan och Witezz på en lite längre men väldigt lugn tur! Det var fortfarande väldigt hårt i backen så även om vi tog några galopper så höll vi oss oftast i trav och på sidan av vägen. Vi njöt av den kyliga luften och den värmande solen. Witezz fick gå lång och låg, men kontrollerat och hon frustade såå många gånger! Vi pratade och skrattade mycket och ibland är det bara så härligt när det kommer ut någon till som man kan prata om diskutera med! Det finns inte så mycket jag och Anna kan prata om, som ingen utav oss inte redan vet..
 
Jag och Witezz övade också lite på att "kramas" och hon börjar redan förstå vad jag vill och när jag lägger armarna runt henne så "virar" hon sin hals om mig! Gulle plutte, hon är så smart innerst inne så det är ju väldigt tråkigt att hon får sig själv att framstå som ganska korkad. Hehe.
 
Imorgon får Witezz vila och sen kickar vi igång en grym vecka!
 
 

Publicerat den 2013-10-20 - klockan 18:28:10





så mysig bild!

2013-10-20 » 19:10:58

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback