Hästens dag - How fun?

 
Hästens dag igår var roligt! Jag tycker det är väldigt kul att det var så många som kom och att så många var engagerade! Vädret var inte lovande på morgonen när det bokstavligen vräkte ner, men frammåt 11 tiden så sken solen fram och det vart en kanon dag! Candlelight var en glad häst den dagen! Alla travgrejer packade och Candlelight hade nog förväntat sig mer än en 400m's bana, men med en blågul rosett, publik som applåderade och något att springa på så nöjde hon sig visst ändå.
 
Resten av dagen gick jag och Anna runt och tittade på de olika grenarna som presenterades. Det var allt från hoppning och dressyr, western och fälttävlan till Astrid Lindgren-show och working equitation. Mest kul var det att se hur många olika grenar det faktiskt finns och dessutom få ett humm om hur det går till. 
 
Kvällen avslutades sedan med grillmiddag i Söderbykarl, men innan dess åkte jag hem och red min prinsessa. Hon skötte sig super bra, vi red först första biten och hon var lite fjantig men skärpte sig efter ett tag. Jag lät henne sedan gå bakom Anna på lång tygel i alla gångarter och hon höll en låg och fin form hela tiden trots all rörelse på travrundan! 
Med andra ord hade jag en väldigt bra dag! Var någon utav er där, vad tyckte ni?
 
Jag tackar Lovisa som tog fina kort på Candlelight medan jag satt i sulkyn!

Publicerat den 2013-09-01 - klockan 12:45:00





Som sagt var det bara kul :D Vart det nå fina bilder på de andra?

Svar: Jadå! :D
norinjonna.blogg.se

2013-09-01 » 12:51:53
» Tilde

Vart i Söderbykarl? :)

2013-09-01 » 13:06:46
» Ellie

Det var jätteroligt att träffa dig. Jag har en bild på dig när du körde.. dock blev den inte superbra, men är du intresserad så kan jag självklart skicka den. ;) Kram

2013-09-01 » 15:52:09

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback