Do it togheter with pleasure

Ni kan inte ha undgått att höra vem som är i stan, om inte mister President of the United States. Ja, Barack Obama är i staden och det firar jag med att hoppträna lite med Witezz. Anna som ska starta i hoppning på lördag ska hoppträna lite innan, och då passar även jag på att hänga på. Witezz tycker om att hoppa och så gör även jag - vi ska bara se till att komma över hindrena tillsammans!
 
Igår var en väldigt mysig dag till en början som sedan slutade i en lätt katastrofartad situation. Jag kände därför att jag inte bör blogga då alla mina dåvarande känslor skulle fått gå ut över er. Men som jag sa var dagen i sig väldigt mysig. Vi hade lätta lektioner och avslutade skoldagen med att ro vikingabåten runt i Lommaren. Efter det, och en kort stund hemma, bar det av till stallet där Anna redan hade hästarna klara. Candlelight och Strumpan fick komma ut på en joggingtur några varv runt travrundan. Candlelight var väldigt pigg och det gällde för mig bak i vagnen att ha huvudet på skaft för att hjälpa Candlelight att undvika alla köttätande grässtrån som slingrar sig längs med vägkanten...

Witezz och Irrbloss var next up och eftersom att Irre skulle gå ganska lungt så tog jag och Witezz också en lugn och fridfull runda - barbacka. Det mysigaste som finns, eller?! Eller fridfull var den ända tills vi kom till travrundan och Irrbloss bestämde sig för att han inte ville gå länge. Då fylldes hela tystnaden med mitt hysteriska skratt. Det finns, nästan, inget roligare än att titta på när Anna rider Irrbloss och han blir på det där "du-är-luft-och-jag-bryr-mig-inte-om-dig - humöret". Då bara flyger både Anna och Irrbloss runt. Anna blir "bestämd" och Irre blir bestämdare. Tänk allt det där - barbacka. Jag trodde jag skulle dö av skratt där jag låg raklång på Witezz. Oh herregud.... 
 
Är hur som helst otroligt nöjd över Witezz igår. Hon gick i en låg form hela tiden och tittade inte på någonting! Eller alltså, tittade gjorde hon men hon vart inte hysterisk, kastar upp huvudet och går åt andra hållet. Utan hon vart lite små rädd/nyfiken och gick lugnt vidare när jag bad henne! Min lilla flicka har blivit så duktig!
 

Idag står som sagt hoppträning på schemat och jag hoppas att Witezz är lika hoppsugen som jag är! Planen är väl mest att få det att rulla på. Inga höga höjder utan en lagom höjd där jag och Witezz båda känner oss säkra och bara kan... rulla på! Det är iallafall min plan - jag vet inte ännu vad Cissi har planerat men oavsett vad så är det viktiga att vi båda känner oss säkra! 
Chansen finns att vi, om allt känns bra, höjer ett hinder i slutet och hoppar lite högre. Just nu behöver dock både jag och Witezz lite mängdträning vad gäller hoppning. Mängdträning på "låg" höjd där vi båda känner oss säkra!
 
Gamla bilder fotade av Lovisa. Detta var första hopplektionen på Witezz, 4-5 gången hon hoppade!
 
 
 

Publicerat den 2013-09-04 - klockan 13:36:00





» TOVA

Riktigt fin blogg!! :)

2013-09-04 » 22:07:24

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback