Blå blev till grå

Jag kan svära på att det var blå himmel utanför fönstret i morrse med en halvtimme senare vart det dimmigt och grått. Var dock redan på ett bra humör så inte ens den trista synen skulle få förstöra det. Det skötte någon annan så himla bra ändå, men det hör inte till saken just nu!
 
I stallet stod tömkörning utav Pärlan på schemat! Anna fick även hon tömköra, men bakom Irrbloss, vilket jag tror var väldigt lärorikt för henne och som hon dessutom bekräftade i slutet då hon rabblade upp en hel del bra grejer! Jag lärde henne allt jag kan och försökte hjälpa henne att dra lite paralleller till körningen i vagn bakom Candlelight. Sa även till henne att prova sådant som hon vanligt vis har problem med samt gå upp bredvid och lära sig att se ifall hästen går rakt!
 
Måste faktiskt säga att detta är en utav de bättre dagarna jag och Anna har haft i stallet. Inget bråk och gnäll överhuvudtaget utan enbart mycket prat om hur hon ska göra och annat smått och gott! Duktigt utav oss tycker jag som alltid annars åker ifrån stallet med en sur lillasyster.
 
 
Näst på tur var Candlelight och Strumpan och för en gångs skull var det Strumpan som fick gå bakom vagn! Hon såg nöjd ut och travade på riktigt, riktigt bra! Vi övade på att gå bakom Anna och Candle då det är en utav svårigheterna vi har. Hon blir så otroligt het vid sånna tillfällen och har ibland stängt av helt! Idag var jag mäkta imponerad utav henne som la sig på bettet, sökte stöd och skjöt på ordentligt med bakbenen! Det finns fart i den där ponnyn alltså!
 
Är alltså väldigt nöjd med dagen! Har läst på så mycket jag kan till provet imorgon och även om jag inte känner mig helt hundra på allt så känner jag mig ändå klar. Jag litar på magkänslan men tittar igenom alla papprena imorgon igen! Nu ska jag ta mig lite välförtjänt dig framför alla era bloggar! Läsa, kommentera och kanske spela lite. Allt för att slappna av till imorgon!

Publicerat den 2014-02-11 - klockan 21:06:58






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback