Fyra kilometer

Kom precis in efter att ha sprungit och gått sammanlagt 4km tillsammans med Anna och Thomas. Anna var snäppet hurtigare och sprang mycket mer, vilket jag också med glädje hade gjort om jag inte hade fått smärtor i bröstet samt nyckelbenet. Tror att det beror på kylan, så ännu sätter på mig mer kläder nästa gång! Hur som helst så var det faktiskt väldigt skönt att få komma ut och jag hoppas verkligen att jag har orken att fortsätta det här!
 
Stallet idag var precis lika lugnt som igår! Idag gick jag för visso mer eftersom att jag fick tömköra Pärlan efter Anna på Irrbloss och A-K på Windy, men det gjorde inte mig något! Hon skötte sig jätte bra trots att hon var något spänd. Det lättade emot slutet och hon frustade massor med gånger! Sista biten tog A-K över och provade på tömkörning lite medan jag satt upp på Windy och provade lite. En fin, snäll häst men personlighetsmässigt inget för mig. 
 
Candlelight stod näst på tur tillsammans med Irrbloss och Anna. Vi körde, precis som igår, två varv runt travrundan men i ett lite mer hurtigare tempo. Det var lite enklare idag då vi inte hade Pärlan på släp och både Candlelight och Irrbloss verkade väldigt nöjda! Det märks tydligt hur alla hästarna börjar komma i form igen efter vilan. Candlelight springer på i ett stadigt tempo, Irrbloss klarade backen upp i kort galopp och alla vill så himla mycket! Det är en härlig känsla!
 
 
Sen var det klart och jag och Anna gick in och åt nybakade bullar! A-K lämnade stallet precis när vi kom tillbaka med Candlelight och Irrbloss, och allting i stallet var fixat och klart sedan innan. Vi fick skjuts till Älmsta och helt ärligt, jag har nog aldrig varit hemma ifrån stallet så tidigt på en helg förut. Skönt kändes det, att inte hela dagen har gått åt! Nu ska jag ta en lång dusch, äta middag och sedan hitta någon bra film att avsluta helgen med! Låter som en plan, en bra en också!

Publicerat den 2014-02-09 - klockan 17:58:16





» Tuva

Åh så söt *.*

2014-02-09 » 19:59:15

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback