I ovanlighetens namn

Gick hem från skolan, trött precis som alltid, och tog mig en lång och skön dusch! Det är inte särskilt ofta som det händer, att jag ställer mig i duschen utan några som helst tider att passa eller någonting annat på schemat. Det var skönt och annorlunda. Kändes väl lite onödigt att duscha innan stallet, men så heter jag ju Jonna också.
 
Körde Candlelight och Irrbloss, precis som jag gissade på. De skötte sig både superbra, som vanligt, och vi tuffade på runt vår vanliga slinga. Candlelight var pigg och la sig ganska tungt i handen men gick ordentligt framåt den sista sträckan! Irrbloss var också väldigt pigg men mer lyhörd än vad han har varit på tidigare turer. Han lyssnade bra på mig, fjantade inte runt och var inte "rädd" för allting runt omkring. En, enligt mig, bra tur!
 
 
Eftersom att A-K var snäll och hade fixat stallet tills dess att vi kom tillbaka så fanns det lite tid över till att göra... ingenting. Gissa vem som fick komma in på en spabehandling à la Jonna då!!!!! Ja, självklart fick Witezz komma in på en liten stund fylld utav daltande ord, smekningar över hela kroppen och fina flätor med rosetter i ändarna. Mysigt tyckte iallafall jag att det var medan Witezz egentligen bara ville in i boxen, hehe. Jag plågade henne inte länge, men tillräckligt länge för att stilla min "Witezz-abstinens". Några morötter trillade ner i hennes mathink innan jag gick emot bussen och nu träffar jag henne inte fören i helgen igen!
 
 
Fina, fina Witezz <3

Publicerat den 2014-02-06 - klockan 21:18:35






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback