Tatuerings-funderingar

Har pratat ihop mig lite med min bror om att lägga mig under nålen igen, vilket jag är ganska säker på att jag kommer göra. Vi har spånat lite på en kommande tatuering och jag är helt säker på hur jag vill att den ska se ut, frågan är bara vart jag ska ha den. Finast tror jag skulle vara handleden men jag vet också att det är ett dåligt ställe att tatuera för framtida sommarjobb och yrken.
 
Min första, och än så länge enda, tatuering har ingen särskild betydelse utan var bara någonting jag länge har velat ha. Min kommande tatuering däremot ska symbolisera någonting som har ett värde för mig, någonting som jag kan titta på och samtidigt tänka tillbaka på alla roliga minnen med ett leende. Min kommande tatuering kommer att symbolisera ponnytravet, närmare bestämt Candlelight och Strumpan.
 
Jag vill tatuera in 2 stycken hästskor. En aluminium-grepp-sko som, även fast Strumpan också burit de, kommer att symbolisera Candlelight och en "vanlig" hästsko kommer att få symbolisera Strumpan. Om jag sätter den på handleden kommer den endast bestå utav två hästskor, om jag sätter den någon annanstans så funderar jag på ifall jag ska ha citatet "Horses turns 'I wish' into 'I can'" eller något annat citat lite fint skrivet i närheten.
 
Är som sagt inte alls säker på något ännu mer än att nästa tatuering kommer att vara två hästskor!
Vad tror ni? Hiss eller diss? Och vilket alternativ föredrar du?
 
 

Publicerat den 2014-02-14 - klockan 15:16:00





Var finare med citatet där :D ♥

2014-02-15 » 12:59:50

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback