Äntligen!

Är nu på väg till stallet i snöyran, ja ni hörde rätt det snöar här! Äntligen är vintern här, och för att stanna enligt väderleksrapporterna! Det har inte kommit jätte mycket snö ännu men tillräckligt för att hästarna ska piggna till lite!

Witezz ska få komma ut och röra på sig idag och hon lär bara pigg! Jag hoppas inte för pigg dock då jag har lite ont i armbågen men det ska nog gå bra. Vi rider på som vanligt och myser till det extra mycket såhär i kylan! Stallet ska sedan fixas innan jag inträder "bakstugan", som vi kallar det. Jag ska måla lite fönster och luckor där inne ikväll och för första gången kan jag nog säga att det kommer bli ganska skönt och mysigt att få gå in i ett varmt hus och måla medan snön yr runt utanför det nymålade fönstret.

Mer har nog inte sen här dagen att bjuda på i stallväg utan jag tar en dejt med matteboken när jag kommer hem och lägger mig sedan tillrätta i sängen framför min serie! 

Har det kommit snö hemma hos er?

Publicerat den 2014-01-11 - klockan 09:37:44





Vi har också snö! Ungefär som ni verkar ha :) Hoppas den stannar! ♥

2014-01-11 » 16:01:04

Men vad mysigt det ser ut! :)

2014-01-11 » 16:08:35

Jag har också snö, kanske 1 dm! Riktigt mysigt tycker jag, även om jag inte gillar att det nu kommer bli halt och sådär, men det är väl bara att bita ihop. Hoppas dock att det inte ligger kvar alltför länge, inte mer än någon månad iaf. :)

2014-01-11 » 21:55:55

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback