En trasig häst

Witezz hade trampat upp ett sår vid kronranden ännu mer idag och jag håller på att bli galen på min klumpeduns till häst. Det enda positiva, om man nu kan säga så, var väl att jag åtminstone vet vad det här såret kommer ifrån. Håller annars på att få tuppjuck över den mystiska knölen som lever sitt egna liv samt hennes blåsor/röda märken i munnen som inte verkar särskilt pigga på att försvinna. Har ridit bettlöst och utan sadel ett bra tag utan minsta förbättring varken i munnen eller på knölen. En mystiskt trasig häst är vad hon är.. 
 
Ja, om hästar ändå kunde tala. För övrigt har vi haft det jätte mysigt idag! Hon visade inga tecken på hälta och vi red däför ut på en ytterst lugn tur ändå. Mest skritt och lite trav för att göra av med lite energi och sen räckte det! Broddarna är nu dessutom urskruvade och förhoppningsvis hittar hon inget annat att göra illa sig på! Myst har vi gjort i massor och förutom att jag har pillat henne på såret så har jag borstat henne ordentligt på det stället och tycker om mest - ansiktet. 
 
 

Vi fick sedan skjuts hem utav A-K som också hade varit snäll och fixat i stallet. En riktigt härlig dag i stallet fastän det regnade och inte snöade som de lovat. Imorgon är en kort dag i skolan, jag börjar 09.50 och slutar 12.05, egentligen en ganska ovärd dag men vid 13 så ska jag och Marielle fota i studion och tills dess ska jag råplugga matte.

Publicerat den 2014-01-09 - klockan 21:37:47





Hej! Såg att du gjorde gratis designs, och jag vill verkligen ha en! Finns på kik: majagradin
Och även fb om du vill kontakta mig! Tacksam
För svar! PS. Fin blogg :)

2014-01-09 » 21:43:00

Min gamla medishäst var också superklumpig! Typ varför ska jag gå över bommarna? orkaaaaaa! hahaha ;)

2014-01-09 » 22:25:25

Hur går det för er med dessa knölar? Fått reda på något intressant? :)
Kram!

2014-01-09 » 22:26:02

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback