"Ja må hon leva... "

Jag är ännu en gång riktigt imponerad! 07.00 klev den hör morgontrötta människan upp idag för att göra pannkakor och vispa grädde för hand för att inte väcka mamma. Vilket vi i och för sig misslyckades ganska brutalt med och "överraskningsfrukosten" var officiellt körd... Men hon vart glad ändå, och bara det att det inte låg en ljusstake innanför presentpappret gjorde nog ganska mycket! Istället fick hon ett familjeträd med sönderklippta kort (minnen) som jag hittade i mitt fotoalbum!

Mer hanns inte med innan det var dags att åka till stallet och nu sitter jag här och hoppas till det allra yttersta att Witezz detta år har växt någon centimeter eller åtminstone inte krympt som förra året. Innan vi åker på mätning ska dock hästarna motioneras ordentligt och broddar skruvas ur. Det blir nog ingen vidare lång runda dels för att det regnar men också för att vi har en tid att passa men bara att få sitta på hennes rygg gör mig glad!

När vi sedan kommer hem ska mat lagas och tårta ätas! Mamma ska med andra ord firas och efter det går jag och Anna på kartongjakt. Vi ska göra Justin-masker men vi kom igårkväll på att vi förmodligen inte har någon kartong... Bra jobbat va!?




Publicerat den 2014-01-03 - klockan 08:37:11





Du vad heter textstilen du har som gör att det blir som ett mellanrum i mitten? ^__^

2014-01-03 » 09:34:30

Jag gillar verkligen din blogg och jag tror att du kommer komma långt med den :)
Du skriver bra inlägg och tar fina bilder, tror verkligen på dig <3

2014-01-03 » 10:00:43

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback