Borta bra men hemma bäst

Har, äntligen, landat hemma i min säng med lite mat i magen! Har haft en riktigt bra helg med alla mysiga djur men om det är skönt att vara hemma?! JA! Ser fram emot att få sova i min egna säng, utan hundar som inte kan bestämma sig och med "automtisk" värme som jag inte behöver bråka med elden för att få. Jag ser fram emot att kunna sova en timme till och inte behöva klä på mig stalljackan det första jag gör MEN jag skulle göra det igen, anytime. För när man väl är där så är det otroligt mysigt att tända lampan i stallet och se alla nyakna hästögon och höra deras "matgnägg". Det om något är ett bra sätt att vakna på!
 
Hästarna som tränades under dagen var superduktiga! Idag tömkörde jag Candlelight medan Anna red Strumpan och A-K "tömkörde", på sitt sätt. Candlelight skötte sig bra men vi var inte altid överens om huruvida rumpan ska vara i mitten eller lite åt höger, det löste sig dock mot slutet och hon gick rakt, lyssnade ordentligt och kunde till och med gå i ett tempo som jag hängde med på! Både Strumpan och Candlelight skrittar superfort, vilket egentligen är mer en fördel än en nackdel, men mina ben som just nu värker utav träningsvärken säger annat.
 
bild från igår
 
Därför bestämde jag mig sedan för att köra Irrbloss i vagnen istället. Han fjantade lite och var "rädd" för det mesta men vi pinnade på i ett försiktigt tempo då marken var så hård. Småkillarna har också fått komma upp på en mys-stund innan vi tog ett break ifrån stallet och gick in och åt lite lunch och tog en break ifrån allt vad Granö Gård heter. För övrigt har jag har målat några fönster, Anna har fixat lite på loftet, vi tog in hästarna och i vanlig ordning stressade vi iväg till bussen!
 
Sitter just nu och ordnar lite med filmen jag har lovat er. Det är mycket film, men också mycket oanvändbar film. Man kan väl säga att jag och Anna har gått loss med kameran samt att varken jag eller Anna förut har använt inspelningsfunktionen, men det ska nog gå bra och jag ska garanterat börja använda den funktionen! Ska lära Alex allt han behöver veta så, isåfall kan det nog bli några snygga videos i sommar! Tills vidare får ni njuta utav denna fina bild på min fina.
 

Publicerat den 2014-01-26 - klockan 21:18:04





» Tuva

Härliga bilder :)

2014-01-27 » 07:25:37

vad roligt!! ♥

2014-01-27 » 10:03:06

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback