Today i caught myself smiling for no reason

Idag har varit en sådan där dag som inte lämnar mina tankar för ens några sekunder.

Skolan var ganska seg - jobbade 7½ tal på matten, bara 3 sidor kvar nu sen är jag där jag ska vara. Skrev klart "our year abroad" idag också, blev väldigt nöjd faktiskt. Det flyter på nu och det känns riktigt bra!
Spenderade lite tid med A på den långa rasten jag hade pågrund av inställda lektioner och sjuka lärare. Tog sedan 5 bussen till stallet för att rida min ponnyplutt.

Eftersom att det är så mörkt när jag kommer till stallet nu mera så red jag lite markarbete i hagen. Pulsa lite snö och öva koncentrationsförmågan på Witezz. Själv försökte jag kontrollera min sits, hitta svagheter och styrkor. Kom tillsammans med Olivia fram till att jag blir lite framtung, har för långa tyglar vid vissa tillfällen och då inte är stadig på handen. Så detta ska jag jobba vidare på under vintern!
 - Räta upp mig
 - Upp och ihop med handen, bli stadigare
 - korta tyglarna

Witezz var jätte duktig. Tappade lite fokus när syster Karezz longerades en bit ifrån men lyssnade när jag sade till henne att tänka framåt. Är jätte nöjd - vi fick tillochmed till galoppen, även om tyglarna gled.

Riktigt nöjd med dagen.
Har ni haft någon sådan här dag på sistone? Då allt bara flyter på och man bara njuter av varje sekund. Berätta!

 


Vill även passa på att skänka en tanke åt Aktive Hilda som idag vandrade vidare till de evigt gröna ängarna på andra sidan. Vila i frid.
 

Publicerat den 2012-12-04 - klockan 22:26:00





super fin blogg! titta gärna in på våran blogg och kom med förslag på vad vi ska blogga om :) KRAM!

Svar: Självklart! Tack så mycket!
norinjonna.blogg.se

2012-12-05 » 18:33:14

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback