Life will never be easy, grow up and accept it!

Idag var en ovanligt bra dag. vi började allt med att städa lite i stallet, jag fick "ansvar" över mitt favoritområde, täckeskamaren. Jag bokstavligen ä-l-s-k-a-r att vika ihop alla täckena fint, rada upp dem efter vilket som är snyggast och mest använt, fixa fina, raka staplar med rätt slags täcken i varje stapel... Problemen för mig kommer inte fören vi kommer till det ena hörnet, fönster hörnet. Det hörner är fullt av spindelnät och det kryllar av spindal! No way att jag ens går i närheten! Anna fick hjälpa mig och allt löste sig, dessutom är täckesgarderoben nu prydligare än den någon sin har varit!
 
 
Idag åkte vi som sagt iväg en bit med Candle och Strumpan för att köra. Anna hakade på med Irrbloss också och vi körde borta på lvvs (vilket du måste åka med lastbil till om du ska ha vagn, annars finns ridstigar). Det var sjukt länge sedan jag körde Strumpan eller Candlelight hemma, på riktigt! Åh vad jag har saknat det, speciellt har jag saknat att se hästarna när man bara låter dem springa på i ett frisk tempo. Candlelight frammåt riktade öron och glada blick, flytet i hennes steg och koncentrationen frammåt. Hästarnas små frustningar och nöjda skakningar på huvudet... Kärlek!
 
Witezz fick också hitta på lite skoj idag, vi travade för första gången på länge! Det var så härligt och vad som var ännu härligare var att Witezz visade att hon tyckte det var roligt! Hon var så himla pigg, tittade på allt och små busade med mig! Det var nästan så att jag kunde se ett leende i hennes ansikte! Anna följde med på Bolle och att se honom sköta dig så bra med en annan ryttare gjorde mig också glad! Anna fattade till och med galopp på honom bakom mig och witezz som travade! Duktig polle!

Jag och Olli pratade lite också om Witezz och hennes träning och kom överens om att jag ska börja sätta igång henne igen nu! Vi har vägt lite fram och tillbaka mellan olika orsaker till hennes omusklade rygg och rumpa och vi tror inte att det beror på varken sadeln eller felaktig träning, utan brist på protein. Därför tar #operationmuskler nu en annan riktning och Witezz ska börja sättas igång igen som vanligt och fortsätta äta ett halft kilo kraft grov 125 om dagen! Vi ska dock fortsätta med tömkörningen och jag ska dessutom börja tömköra fler dagar i veckan med start på tisdag! Har redan nu tittat och lagt uppe lite planer på hur jag ska genomföra mina tömkörningspass!
 
 
Imorgon blir det tidig uppgång för att vinka min boyfriend hejdå innan skolan! Sen åker jag iväg till Marielle vid tre för lite girltime! Men nu blir det serietittande och godis ätande med Alex, vi säger hejdå till sommarlovet och inväntar skolstart! När börjar ni skolan?

Publicerat den 2013-08-18 - klockan 21:43:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback