Idag är en stor dag! Större än alla andra

 
Alex och jag firar en månad idag! Jäklar va fort det har gått! Berätta för Thomas och Anna igår och båda såg ut som stora frågetecken i ansiktet - Vah?Men så är det, och fler ska det bli!
Ikväll myser jag och Alex framför tvn, med massor av filmer. Längtar så!
 
Men flera festligheter har hänt idag också! Jag,  red barbacka på Witezz första gången! Vilket gick superduper bra! Witezz ska ju börja ta det väldigt lugnt nu då hon går på vila den 8e, dessutom har hon heller inga skor. Så vi skrittade och travade bara på dem idag! Sen var vi uppe tidigt som attan också, trötta som grisar stapplade vi in på Täby kliniken för att mäta Witezz och Irrbloss. Min stora lilla flicka har uppenbarligen krympt en centimeter, från 146 till 145cm. Men jag är glad ändå! Nu kan vi börja tävla ordenligt, efter fina rundor i clearround! Jag bad även Anna ta kort på mig och Witezz från vår första barbackatur, så de ser ni längre ner!
 
Sedan red vi ut på Illuztra, Pärlan och Candle. Jag är lite lång för Candlelight, men hon har inga svårigheter med att bära min vikt, och dessutom behöver Candlelight ibland en lite större ryttare som kan hålla mer, då hon ibland kan vara lite divig av sig, hehe. Vi red iallafall ut på en halvlång runda, galopperade på flera ängar och hade sjukt kul! Candlelight som har en sådan vinnarskalle bockade nästan av mig när vi skulle ta sista galoppen, men sedan fick jag fart på henne och vi tog nästan upp ledningen! haha. Den ponnyn alltså!
 

"gammal" bild med Jag och Candlelight längst åt vänster, Anna och Irrbloss i mitten och Cissi och Illuztra längst åt höger, samt Olivia och Karezz bakom kameran!

Publicerat den 2013-01-04 - klockan 15:56:17





Tänkte bara fråga, varför säger du att du har en "stor" blogg om det står på Bloggerfy att t ex igår hade du 17 unika, och ca 22sidvisningar?

2013-01-04 » 19:32:09

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback