Jag är splittrad

Vädret är så otroligt perfekt för att vara i stallet idag. Vill dit! Vill dit och bara gosa med Witezz, öva på trick. Ta en promenad kanske - men samtidigt vill jag på judon ikväll och kötta sönder. Innerst inne vet jag att det i slutändan kommer vara jag och en massa småbarn i judosalen. Men ibland får man ju bara den där känslan! Ska verkligen försöka göra mer spontanbesök i stallet i sommar. Bara åka tid och typ trickträna, gosa och bara va med Witezz. Inte bara komma dit för att rida henne.
 
Sommarkänslorna bet verkligen tag i mig igår. Det var 29grader varmt på vissa ställen i solen. Jag tog åretsförsta dopp och frös inte ens. Jag åt min första tallrik med jordgubbar. Åh så härligt det var!
Det är 6 skoldagar kvar, sen har jag officiellt gått 1 år på gymnasiet och ja taggar redan till nästa år då jag har valt Foto och Design som I-val. LÄNGTAR!! 
 
hmm.. så mycket mer finns det inte att säga, judo ikväll, hem och sova ev. cykla ner till stranden efter skolan. Allt beror på vädret. Kommer nått till inlägg under dagen, annars är det mesta ganska lugnt. Hur är det för er?
 
 
NU HAR JAG FRANSKA NATIONELLA, MUNTLIGT :(((( ÖNSKA MIG LYCKA TILL..
 
 

Publicerat den 2013-06-03 - klockan 10:47:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback