It is what it is

Känner mig inte helt hundra idag och har inte tid att bli sjuk just nu, så jag ringde Cissi och så bestämde vi att hästarna fick vila idag och så åker vi dit imorgon istället. Det är ju bäst att vara på den säkra sidan. Hade dock suttit nästan hela dagen och tittad efter bra sits och dressyrövningar att träna på och hittat massor med bra som jag nu får vänta med att genomföra.

En utav övningarna jag ska göra är att "tretakt", jag tror det heter så. Det vill säga att jag rider lätt med att sitta ner två steg, stå upp ett. Sen öka med att sitta ner tre steg och stå upp ett osv. Detta ska tydligen vara en ganska bra övningn om man har svårt att sitta ner i sadeln, så det är ju värt ett försök iallafall.
Jag hade också tänkt mig att jag hela ridpasset ska försöka titta upp så mycket som möjligt. Jag sitter och tittar ner i Witezz man alldeles för mycket. Dessutom påverkar blicken hela ryttarens sits.
 
Hade lite olika övningar också som jag tänkte rida igenom med Witezz, men det får vänta! Idag väntar en del plugg, lite böcker att läsa och nu ska Stella få komma ut på en promenad också!
 
 

Publicerat den 2013-10-10 - klockan 15:48:17





Söt :)

2013-10-10 » 16:07:04

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback