Im sick and tired of being sick and tired!

De senaste, regniga, veckorna har verkligen inte varit dom roligaste. Att rida ut i spöregn och komma tillbaka helt dyngsur att verkligen haft sina konsekvenser.. Så med svullna bighåller, en täppt näsa och en dunkade huvudvärk så tar jag mig friheten att ta helg liiite tidigare än alla andra. Inte för att vara sådan men... jag kan ju inte tävla på söndag med en förkylning som heter duga. Därför har jag nu bäddat ner mig själv i sängen med en supergod frukost proppad med vitaminer, en kelig katt och världens bästa bloggläsare att skriva till.
 
Witezz vilar idag efter en jätte bra dressyrlektion igår, det har hon verkligen förtjänat efter den här veckan - hon har varit en ängel!. Jag har dessutom en hel del inlämningar och prov framöver så det är väl en perfekt dag att ägna åt det. På lördag laddar vi upp inför en dressyrtävling genom att packa, putsa, rykta och eventuellt massera hästar! Åh så mysigt!
 
Men innan dess är Desperata husfruar mina enda vänner och vi ska ha sååå kul ihop! Hoppas eran fredag blir bra, och att ni inte gör som jag har gjort, dragit på mig en riktigt förkylning.
 
 
 

Publicerat den 2013-09-27 - klockan 11:16:22





Gud så gott, nu blev denna sjukis också sugen på äggmackor!

2013-09-27 » 12:27:41

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback