Next in

Har, som tidigare skrivet, ett träns till Witezz som ännu inte har ett pannband. Fick detta träns utav en kompis vars häst inte kunde ha det efter en olycka då dem var tvungen att klippa av en del utav remarna. På Witezz passar det dock perfekt och så fort vi har ett pannband så är det vårat nya tävlingsträns! 

Tränset har en engelsk nosgrimma i svart lack så att hitta ett matchande pannband har inte varit lätt. Tittade runt lite på globen horseshow och spånade idéer med O. Ett senare problem har varit att hitta något som min plånbok också tycker är bra och igår tror jag faktiskt att jag äntligen fann ett till ett rimligt pris!
 
Nästa inköp blir alltså ett pannband utav modellen nedan. Tror att Witezz kommer bli supersöt i det plus att det kommer matcha mina ridstövlar och annat där jag också har strassdiamanter. Vad tror ni? Kommer detta pannband funka tillsammans med en lack-nosgrimma och tror ni Witezz passar i silvrig strass?
 

Publicerat den 2014-02-12 - klockan 13:07:00





» Klara

Jag tror det kommer bli jättebra :)

2014-02-12 » 20:49:15

Clatch har ett silvrigt swarowski dock bara med två rader men större stenar. Har säkert bilder på bloggen när han har på sig det, det som är synd med skimmlar är att det syns lite dåligt så jag hade satsat på ett som har en svart kant runt strassen så framhävs det bättre! :D

2014-02-13 » 11:41:17

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback