Det gick inte ihop

Igår skrev jag om lite planer som inte riktigt gick ihop och jag bad er att hålla tummarna med mig. Tydligen höll inte alla sina tummar och planerna krockade. Jag hann inte med bussen utan satt fast i en jä**a nummerlappskö och svettades över att jag inte fick tag i varken Anna, som för tillfället var helt själv i stallet ovetandes om att jag inte kommer, eller Cissi... Hur som helst fanns det inte mycket jag kunde göra utan efter att ha ringt dem båda ca 17 gånger så gav jag upp.

Blev sedan uppringd och fick veta att ingen skada var skedd utan vi kom överens om att jag på fredag, då jag ändå är ledig ifrån skolan, åker till stallet under dagen istället och tränar Candle och Strumpan. Det passade oss båda bättre, som tur var. Vad jag har hittat på sedan dess är inte mycket. Har tittat på serie, varit på apoteket, ätit mat, somnade en kort stund gjorde jag också... Det hade givit mig mer att åka till stallet, men vad kan jag göra.

Imorgon åker vi däremot båda två. Jag har inget inplanerat innan så missar jag bussen nu är det ett tecken på att jag gör något jag inte borde. imorgon stannar dessutom både jag och Anna en timme längre, för vid 19 anländer ett lass hö och då är det bara att låta musklerna jobba. Kommer vara ljus när jag kommer också, så imorgon kan ni nog förvänta er en ordentligt presentation utav "den nya". 

Nu ska jag kika vidare på mina älskade serier, mysa lite med Alex och sedan titta på PH! Händelserik dag va..
 

Publicerat den 2014-01-29 - klockan 20:55:00





Hade du inte skola? :) ♥

Svar: Jo då :) Gick upp efter skolan!
norinjonna.blogg.se

2014-01-30 » 09:50:09

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback