Vad som gjorde denna dag speciell

Witezz var på ett riktigt bra och busigt humör
Det märktes redan när jag tog in henne vilket bra humör hon var på och då kan ju inte jag låta bli att skratta lite vilket reulterar i att det bara sprudlar av glädje runt oss.

► Jag släppte Witezz lös på banan och tillsammans sprang vi runt som galningar och busade
Det var absolut första gången jag har släppt henne löst utanför hagen och hon faktiskt har följt efter mig när jag som ett fån har sprungit iväg. Hon var helt galet söt när hon slängde på halsen, galopperade efter mig och tvärstannade framför mig. Hon bjöd också på en hel del trick och sen gick vi båda två glada in i stallet.
 
► Vi hade riktigt mysigt under ridturen
Jag, Anna och Ella red ut på våra pollar. Anna hade som tidigare sagt inte sin unga ponny utan den lite äldre vilket gjorde att vi alla kunde galoppera samtidigt och mer, hihi! Det gjorde vi också, inte jätte mycket men tillräckligt mycket för att både häst och ryttare skulle ha mungiporna uppe i öronen. Jag fick en brutal magvärk någonstans i mitten men det var ju inte mer än att jag hoppade av och gick en bit så var jag redo att hoppa upp igen!
 
Dagen har verkligen bjudit på mycket trots ett riktigt skitväder! Dyngsura och trötta kom vi tillbaka till stallet efter ridturen och satt direkt igång med borstning av täcken, benlindor och annat smutsigt ifrån garderoben. Det ända som återstår att göra på måndag är att putsa selarna vilket går fort om man egentligen tänker efter.  Man kan väl säga att det var tur i oturen att paraden sköts fram då jag tvivlar på att morgondagen hade varit ens i närheten som lika mysig som den här dagen! Fråga mig inte varför, det känns bara så! Men imorgon drar vi iväg till Stockholm oavsett väder. Ella bestämde sig för att hänga med så vi blir ett gäng på 3 stycken tjejer, 2 beliebers och en privat fotograf eller liknande, hehe!
 
Nej, nu ska jag ge mig ut i "mellandagsrean" som faktiskt egentligen är slut så jag får väl kalla det för rean, och leta efter pannband till mitt pannbandslösa träns. Kommer säkerligen hitta massor med annat som jag lägga i varukorgen, men vad som egentligen hamnar i brevlådan, det återstår att se!
 

Publicerat den 2014-01-04 - klockan 22:09:22





» evie

Låter som en härlig dag! :)

2014-01-04 » 22:19:08

SV : Asså ,nej . Det är faktiskt väldigt varmt .. Det som är så konstigt ,men isen vägrar tina bort :(

2014-01-04 » 22:48:17

sv; jo.. vet. tycker att han hade kunnat inte hålla så hårt heller. Men hellre tryck på nosryggen än bett i munnen som dras lika hårt.. För det är ju tyvärr så det ser ut på hopptävlingar :c

2014-01-05 » 00:14:22

Guud vilken fin header och bra blogg du har!

2014-01-05 » 01:12:17
» Lisa

Åh vilken söt bild :')

Sv: Ja det är ju superkul! Lite som western men ändå inte liksom. Hoppas du får möjligheten att testa någon gång! :D

2014-01-05 » 09:06:07
» unn

Hej, jag tycker verkligen din header är den finaste jag sett och undrar därför om du hade kunnat göra en header till mig? Det hade verkligen varit bra och hade blivit jätteglad! <3 //Unn

2014-01-05 » 12:10:30

Åh så mysigt! Det är så gulligt när man busar med dem och de verkligen släpper loss och flyger runt överallt! <3

sv: Ja, jag har nästan bara hört bra om animo, får ta och kolla det! Ska passa på att åka in till stan och kolla både Hööks och Charlies nu i veckan, hade nästan glömt bort rean! :)

2014-01-05 » 13:32:39

Åh vad roligt att bara busa runt!

2014-01-05 » 19:35:14

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback